2777
2789
عنوان

علت نامتقارن بودن هاله قهوه ای دور سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 4119 بازدید | 60 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میگم چرا تازه دیدم یکیش قهوه ایش بزرگتره، قبلا نبود

به نظر من طبیعیه چون خودتم دست زدی و میگی توش توده یا غده ای حس نکردی پس الکی استرس نده به خودت 

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
اخه تا به حال چشمم نخورده بود البته اونی که بزرگتره دخترم ازش بیشتر شیر خور ده یکم بیشتر هم. حالت ا ...

دقیقا مثل من

طبیعیه

بچه بعدی باید اون یکی رو بیشتر بدی بخوره تا متقارن بشن🤣🤣🤣

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

کرکیا مهم نیستن ضخیما زایدن

آخه کم کم دارن از بور میشن مشکی 

با قیچی کوتاهشون کنم کرکی هارو چی زیاد نمیشن؟

بعد یسئوال یکی میگف من زخیمارو ک لیزر کردم اون کرکی هاهم تحریک شدن زخیم شدن درسته؟

اصلا دخترم این یکیو زیاد نمیخورد. ازشما هالش یکی هست؟ 

نه هاله هام یکی نیست. بزرگ و کوچیک.

یکی افتاده یکی بالا 

یکی کوچیک یکی بزرگ

🤪🤪🤪

هنوز بچم یک سالشه

خواهرمم اینجوری بود. بچه دومش کوچیکرو خورد.بعد یک اندازه شدن

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...