2777
2789
عنوان

لطفا بهم روحیه بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 20 پست
عزیزم من بچه ندارم.ولی برنامه ریزی کن برا کارات به پسرتم با آرامش بگو کاراسو خودش انجام بده

مثلا بگو عجب پسر گلی دارم اصلا مامانشو اذیت نمیکنه..وقتی باباش نشسته اونم هست پیش شوهرت بلند بگو امروز فلانی ینی بچت خیلی بهم کمک کردازش راضی بودم کاری نکرد من اذیت شم بزرگ شده مرد شده خودش کاراسو انجام میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه اش بالاست !

بالاتر از این وضعیت روحی ات که نیس، همینجور ادامه بدی میشه افسردگی، باز تو همون برنامه ها هم ببین چی به صرفه تره، خودتو مقید کن حتما در هفته حتی شده یکبار یه جای تفریحی یا یه مهمونی کم هزینه جور کنی، درسته شرایط اقتصادی برای اکثریت سخته ولی اینکه یه تایم طولانی هیچ تفریح و خوشی و لذتی نداشته باشه خیلی بده

میدونی گاهی از حرف زدنن خسته میشم 

عزیزم بخدا بچه ها با آرامش باهاشون حرف بزنی با لبخند خیلی خوب گوش میکنن فقط باید بهشون بفهمونی اون می‌تونه.خودم بچه ندارم ولی بچه خواهرشوعرم خیلی شیطونه اونا همش ازش مینالن چون خیلی بد باهاش حرف میزنن اونم گوش نمیده.ولی وقتی پیش منع خیلی خوبه چون مثلا بهش میگم شما خیلی پسر خوبی هستی مثل یه مرد خیلی مودبانه رفتار می‌کنی آنقدر بزرگ شدی که خودت کاراتو بکنی.بخدا قشنگ گوش میده.با بچت محترمانه صحبت کن که برای خودش و خودت ارزش قاعل باشه