2777
2789

وقتي از پيشش برگشتم باهام خيلي خوب حرف ميزد هي پيام داد نازمو ميكشيد

ولي من سرد و خشك ج ميدادم

حتي رابطمون كه اول كاري بود و بهم بيشتر وقتا ميگفت شما و جمع ميبست ديگه صميمي شد و بهم گفت تو.

دو بارم ديديم همو همينجوري بود 

من همون حالت قبلو داشتم ولي!!وقتيم ديدمش گفت اول كه مياي يجوري هستي انگار حست خوب نيست بهم

و من بهش اصلا نگفتم ببينمت فقط يه بار بعد چندروز گفتم اونم حالم خوب نبود گفتم نميتونم تحمل كنم بريم بيرون

الان اون يجوري باهام رفتار ميكنه  انگار لج كرده بازم رسمي شده

و ديگه نگفته ببينمت . مشكل از من بوده؟!؟!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه دوسش داری نباید سرد رفتار کنی طرف مقابلت هم غرور و شخصیت داره

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
آره دیگه اگه میخواستی روند رابطه رو به جلو  ادامه پیدا کنه باید یکم نرمی میکردی

خودشم گفت خيلي ازت خوشم اومده آخه تاحالا نديده بود منو

گفت خيلي خوشگل و عالي هستي ولي اينكه يه خورده حس كردم ازم خوشت نبومده باعث ميشه نشه زود تصميم قطعي گرفت برا هدف رابطه بايد منطقي تر فكر كنيم