2777
2789

بنظرم اگه قراره استفاده مداوم ازش داشته باشی بخر من وقتی بچه بودم کامپیوتر خریدم تا الآنم که کارشناسیمو تموم کردم بدردم نخورد ( رشته حقوق بودم) ینی لازم شد ولی خیلی کم. ترجیح دادم اینکارای جزئی رو از طریق لپ تاب دانشگاه یا از طریق کافی نت انجام بدم چون شاید برای نوشتن تحقیقات خودم شخصا تایپ میکردم ولی چون پرینتر نداشتم میریختم رو فلش و بیرون پرینت می‌گرفتم. اگه هم قرار نیس زیاد استفاده کنی نخر 

اول ببین اساتیدتون چقد کارهای عملی و تحقیقاتی از شما میخان بعد تصمیم ب خریدش بگیر چون ب هرحال این دوران تموم میشه و اگه شاغل نشی لپ تاب بدردت نمیخوره هرچند اونموقعم میتونی بفروشیش اگه بدردت نخورد

بنظرم اگه قراره استفاده مداوم ازش داشته باشی بخر من وقتی بچه بودم کامپیوتر خریدم تا الآنم که کارشناس ...

مممنونم

پس انداز میکنم بعدا میخرم 

یکی گفته بود کارای تحقیق اینارو بیرون ۴۰۰ ۵۰۰ تومن درمیارن بخاطر همین میخاستم لبتاب بخرم البته مسئله افزایش قیمت هم جدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مممنونم پس انداز میکنم بعدا میخرم  یکی گفته بود کارای تحقیق اینارو بیرون ۴۰۰ ۵۰۰ تومن درمیارن ...

اگه کار تایپ هم کار خود اونا باشه بله شایدم بیشتر از اینا بشه. ولی اولا اساتید رو این موضوع حساسن چون محتوای تحقیق نباید از سایت کپی بشه و باید خلاقانه توسط خودت نوشته بشه در ثانی خیلی از اساتید راجب تحقیقتون ازتون کنفرانس میخوان همینجوری بدون هیچ دانشی ندین دست هرکسی که موقع کنفرانس ندونید چی توش نوشته و مفهوم کلی تحقیق راجب چیه چون استاد مچتو میگیره. لپ تاب در دوران دانشگاه اونم رشته های مثل حقوق و روانشناسی یکی بدرد تایپ میخوره و دیگری ب درد پاور پوینت. ولی برای رشته های ازمایشگاهی، حسابداری، ریاضی، معماری برا اینا از نون شب واجبتره 

کار تحقیق از کی شروع میشه از دو به بعد؟

نه خب بستگی داره ما چون دوران کرونا بودیم همون ترم اولشم کلی تحقیق بجای امتحان تحویل استاد دادیم چون معتقد بود تو امتحانات تقلب میشه😒

اگه واحد‌های عملی جزو درستون باشه باید با گذراندن پیش نیازها اونارو پاس کنید که خب طبیعتاً یکی دو ترمی زمان می‌بره ولی اگه خود استاد بعنوان فعالیت بده می‌تونه همون ترم اول هم اینکارو بکنه