ببین اگ الان قصد ازدواج داری یا خودت مسر ب هزدواج هستی با هیچ حرف راضی ننیشی ک رد بشه یا قبول بشه از ...
اصن کلاااا ته واسه پسر نه واسه دختر ازدواج خوب نیس. در کل تو این جامعه و ایران و تو گرونی... هر کاری کنی کم میاری... پسر و دختر نداره متعهد شدن سخته کلاااا. ادم پول دربیاره بد نیس اقای هودتو و خانم خودت باشی.. ولی مستقل بودن حتی پسر محزد هم بهتره ب نطر من باید پسر و دختر باهن کار کنن... ولی تا کامل جیزی نداشته باشن یا اخلاقشون خوب نباشه نباید ازدواج کنن
من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی. خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم. تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم دختره هم باید درآمد داشته باشه وگرنه یه نفری نه نمیشه
دختر خانم بره کار پس کی بچه داری کنه؟
کی کار های خونه رو بکنه؟
پس حق شوهر ضایع نمیشه وقتی از سرکار برمیگرده ، وقتی وارد خونه میشه به جای اینکه حالش خوب شه برعکس حالش بدتر بشه چون هم پای خانمش از سرکار برگرشته و خانم هم خسته است
اصن هدف از ازدواج چیه؟
چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟ خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
ممنون از قوت قلبی که بهم دادید میتونم یه سوال دیگه بپرسم؟
الان قوت قلب گرفتی با یک بله میتونه اونم تو فضای مجازی
از کجا میدونی میتونه مگه قابلیت های تک تک ادم باهم یکیه هزارن تفاوت تو علایق و سلیقه ها و روحیات ادماست بشنو باور نکن درد دندون درد رو فقط اونیکه تجربه کرده میفهمه
🍃🕌تو چه ترسی داری تو خدا را داری و خدا اول و آخر باتوست👽