2777
2789
عنوان

کسی پرولاکتینش بالا بوده؟

253 بازدید | 26 پست

بچه برای من متد ECL از حد نرمال ۲ونیم برابر بیشتره...مجدد چکم کردم....

دکتر گفت میتونه تومور هیپوفیز باشه فرستاد میدان دید...میدان دیدم خوب بود...علایمم اگه تومور بود باید مشکل بینایی و سردرد و... میشد....ندارم ولی....

فعلا دارو داد تا بعد....

نگرانم....مثل من بوده؟

به امید روز های بهتر ادامه میدم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از منم زیاد بود ی دارو داد دکتر بعد دوباره رفتم ازمایش اومد پایین  شرایط قبلشو همشو رعایت کردی ...

بله....یبارم چک کردیم....

خواب حداقل ۶ ساعت....عدم تحریک سینه....ناشتا....پیدا نبودن....آرامش....همه چی

نگران نباش با قرص زود حل میشه و میاد پایین منکه هم سردرد دارم هم چشام ولی چیزی نیست خیالت راحت فقط ز ...

قرص خوبشم نیست آخه....زنان آزمایش نوشته بود....پیش خودشم بهم دارو داد....کدوم تخصص باید برم؟ اعصاب یا غدد؟

مال من حدوو ۸۰ هه.. داستینکس داد پیدا نکردم هنوز

من نمیدونم چه قرصی بهم داد فقط دو دونه بود که فک کنم هفته ای یه دونه بود ، بعدش آزمایش دادم رفته بود تو حالت نرمال۲۳ شده بود بعد یه سال مجدد آزمایش دادم اومده بود رو۱۵. 

قبلا پریودی های من بی نظم و خونریزی بالا و مدت زیاد بود یعنی دوره ام مشخص نبود چندروزه هست ولی الان خداروشکز منظم شده.

نترس با دارو به راحتی حل مبشه 

من نمیدونم چه قرصی بهم داد فقط دو دونه بود که فک کنم هفته ای یه دونه بود ، بعدش آزمایش دادم رفته بود ...

کدوم تخصص میرفتی؟ مشکل پریود داشتم آزمایش هورمونیم اینو نشون داد....علایم ندارم....مگه میشه اخه....طرف میگه با ۴۵ علایم داشتم من با ۸۰ندارم....سنمم کمه ۱۸ سالمه فقط.... میترسم جدی باشه....

کدوم تخصص میرفتی؟ مشکل پریود داشتم آزمایش هورمونیم اینو نشون داد....علایم ندارم....مگه میشه اخه....ط ...

من دکتر زنان رفتم، آزمایشگاهی ک میری خوبه؟ بنظرم دفعه بعد آزمایشگاهت رو عوض کن و اینکه اگر دکتر نتونست درمانت کنه حتما عوضش کن ،مشکلی نیست که نشه با دارو حل کرد! 

کدوم تخصص میرفتی؟ مشکل پریود داشتم آزمایش هورمونیم اینو نشون داد....علایم ندارم....مگه میشه اخه....ط ...

نترس عزیزم هیچی نیست من حتی با پرولاکتیک بالا باردارم شدم ولی قرصاتو مرتب بخور بیاد پایین

عزیزم من همسن شما بود پریودیم بیست روز اونم با خونریزی های شدید طول میکشید انقد وضعم بد بود ، تازه من دیرتر اقدام به درمان کردم ولی با همون قرص ک بهم داد خیلی خوب شدم ، نگران نباش