2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلم

بتادین بزن

به گربت باسرنگ آب عسل بده

جای گرم بخابون

شن نژیکش بزاربرادشویی

خیلی گم گفتم کم

چرک خشکن،آنتی بیوتیک با آب قاطی کن باسرنگ بهش بده هم امشب هم صبح

مریض باشن درد داشته باشن چیزی نمیخورن دوسدارن بخابن

باسرنگ آب عسگف وآب ومرغو

داروکه گفتم بده وجای گرم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بتادین بزن به گربت باسرنگ آب عسل بده جای گرم بخابون شن نژیکش بزاربرادشویی خیلی گم گفتم کم چرک خ ...

اره هیچی نمیخوره بخدا داره از درد وزن کم میکنه نمیدونم چیه اخه که نمیدونم الان چیزی توی بدنشه چون این افغانیه هم تفنگ بادی گرفته بازی میکنه هم حالت تیرکمون طور سنگ میزاره شیشه میزاره بهش پرت میکنه بخدا دارن تعلیم جنگ میببین انکار اینا الان میگم اکه ساچمه باشه باید عکس بگیرم منتها الان تعطیله😭😭😭😭😭

اره هیچی نمیخوره بخدا داره از درد وزن کم میکنه نمیدونم چیه اخه که نمیدونم الان چیزی توی بدنشه چون ای ...

آخی بیچاره خداکمکش کنه

شماکارای گفتم انجام بده إب عسل خیلی مهمه ،وآنتی بوتیک کم قاطی آب باسرنگ

زنده بمونه تاشنبه

بیشرفای حیوان آزار

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

آخی بیچاره خداکمکش کنه شماکارای گفتم انجام بده إب عسل خیلی مهمه ،وآنتی بوتیک کم قاطی آب باسرنگ زند ...

همون دیشب بردمش گفت ضربه چوب به پهلوی خورده و خون ریزی داخلی داره اون سوراخی که من فکر میکردم اون واکنش بود سوراخ نشده بود از اونجا خون میادش مثانش آسیب دیده حالا میگفت باید عکس بگیری عکسم آرام بخش باید بزنه میترسم براش 😭😭😭دیشب گفتم براش ب کمپلکس و k۱و ضد درد و اینا زد آمپول چون سرم مثانش پاره شده حالا عکسه داستانه که بلد نیستن هی شات میزنن اشعه وارد میشه

همون دیشب بردمش گفت ضربه چوب به پهلوی خورده و خون ریزی داخلی داره اون سوراخی که من فکر میکردم اون وا ...

داره درد میکشه خداباعثشولعنت کنه

درکت میکنم منم نگهداری کردم ،گربه دوسدارم

ازآرامبخش نترس اگرجای معتبرو بسپربهشون ، نجات پیداکنه

مشکلش جدیه توخونه ازپسش برنمیای بایدببری کلینیک حیوانات

خدا پاداش خوبیتوبده دخترجان