الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بتادین بزن به گربت باسرنگ آب عسل بده جای گرم بخابون شن نژیکش بزاربرادشویی خیلی گم گفتم کم چرک خ ...
اره هیچی نمیخوره بخدا داره از درد وزن کم میکنه نمیدونم چیه اخه که نمیدونم الان چیزی توی بدنشه چون این افغانیه هم تفنگ بادی گرفته بازی میکنه هم حالت تیرکمون طور سنگ میزاره شیشه میزاره بهش پرت میکنه بخدا دارن تعلیم جنگ میببین انکار اینا الان میگم اکه ساچمه باشه باید عکس بگیرم منتها الان تعطیله😭😭😭😭😭
آخی بیچاره خداکمکش کنه شماکارای گفتم انجام بده إب عسل خیلی مهمه ،وآنتی بوتیک کم قاطی آب باسرنگ زند ...
همون دیشب بردمش گفت ضربه چوب به پهلوی خورده و خون ریزی داخلی داره اون سوراخی که من فکر میکردم اون واکنش بود سوراخ نشده بود از اونجا خون میادش مثانش آسیب دیده حالا میگفت باید عکس بگیری عکسم آرام بخش باید بزنه میترسم براش 😭😭😭دیشب گفتم براش ب کمپلکس و k۱و ضد درد و اینا زد آمپول چون سرم مثانش پاره شده حالا عکسه داستانه که بلد نیستن هی شات میزنن اشعه وارد میشه