2777
2789
عنوان

امن یجیب را کی بشه که بخوانیم؟

84 بازدید | 12 پست

تا خلاص شویم از بردگی برای چند میلیون صهیونیست؟

تا خلاص شویم از دیدن و شنیدن هر روز شکنجه و کشتن بچه ها چه در جنگ و بمباران، چه به نام آزادی دگرباشی، یا به نام درمان و یا تحصیل؟

تا خلاص شویم از سبک زندگی شیطانی، از ترویج هواپرستی به نام آزادی؟

تا خلاص شویم از سجده ی روز و شب بر خدایان پزشک و درمانگر و روانشناس و ...؟

تا خلاص شویم از خرج کردن بخش عمده درآمدمان به پای دارو و کلینیک و آزمایشگاه و بیمارستان و ...؟

تا خلاص شویم از ام اس و ایدز و سرطان و اوتیسم و آلزایمر و کرونا، این نسخه های به روز شده ی طاعون و وبا و جذام که آنها را هم باز خودشان درست میکردند برای تسلط بر مردم؟ و امروز به نام ریشه کن کردن همان ها، مقدس شده اند و حاکم شده اند و صاحب اختیار دین و دنیایمان؟

تا خلاص شویم از ترس و لرز و گریه و اندوه، سرنوشتی که خدایگان مدرنیته از قبل از بارداری برایمان تقدیر نموده تا لحظه مرگ؟ از صف آزمایشگاه و بیمه و گرفتن وقت از دکتر متخصص از بهترین دانشگاه های دنیا؟ و دویدن دنبال فلان داروی آمریکایی در بازار سیاه به قیمت خون پدرمان؟

ماذا فازا؟

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بخش از اینا روتین زندگی ادماست نیازی به امن یجیب نیست

میتونه روتین نباشه، منتها ما عادت کرده ایم به بردگی، که دردش را حس نمی کنیم!

میتونه اینهمه بیماری نباشه، اگر کسانی که حاکم بشریت هستند، از بیماری ما نان در نمی آوردند!

میتونه روتین نباشه، منتها ما عادت کرده ایم به بردگی، که دردش را حس نمی کنیم! میتونه اینهمه بیماری ن ...

بیماری از اول خلق انسان وجود داشت و قطعا افرادی هم در تلاش برای درمان دردها ،  بردگی نیست. وگرنه ما در کل تو دنیا بردگی میکنیم ، بردگی معلم و خودروساز و نانوا و .... چون به همه اینا محتاجیم ، یه چیز دیگه اگه هر کسی از دیگران بی نیاز باشه که دیگه زندگی معنی نداره، هر کس خودخواهانه و تنها زندگی میکنن و چقدر ترسناکه اون جامعه، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
متوجه نشدم چجور از شر دکتر و روانشناس  خلاص شویم

بهشون مراجعه نکنیم، نذاریم برامون بجای ما تعیین تکلیف کنند، نذاریم بجای ما زندگی کنند، خودمان راه درست مشکلات را با توجه به دینمان و تحقیق و تعقل پیدا کنیم. نه اینکه مراجعه کنیم به اینها که از بیماری و‌ مشکلات ما ارتزاق میکنند و برای همین هیچوقت نمیخواهند ما سالم و زندگی مان رو به راه باشد.

شهامت داشته باشیم و از دروغ هایشان نترسیم و وقتی مفاسد سیستم دارو و درمان را دیدیم، اینهمه اغماض نکنیم. وادارشان کنیم مسولیت پذیر باشند و بخاطر ارائه راهکار های غلط یا فریبکارانه پاسخگو باشند. خداییشان را خود ما بنده هایشان باید تمام کنیم.

بهشون مراجعه نکنیم، نذاریم برامون بجای ما تعیین تکلیف کنند، نذاریم بجای ما زندگی کنند، خودمان راه در ...

همه دکترها و روانشناس ها بد نیستن ولی هستن فقط پول میبرن و هیچ کاری نمیکنن .

یک روانشناس رفتم فقط پولم خورد از اول هم میتونس جور دیگه ای کمکم کنه

بیماری از اول خلق انسان وجود داشت و قطعا افرادی هم در تلاش برای درمان دردها ،  بردگی نیست. وگرن ...

آمار منابع معتبر از دید خودشان هست که الان بطور میانگین در دنیا، نود و هشت درصد افراد، عمر طبیعی نمیکنند، بلکه بواسطه بیماری ای از دنیا میروند که میتوانست نباشد، یا حوادث یا... و در واقع فقط دو درصد مردم دنیا با مرگ طبیعی میمیرند.

نه، ما الان زندگی نمیکنیم، ما الان در بیمارستان متولد می شویم، آنجا و زیر نظر آنها بزرگ می‌شویم، و با تجویز آنها و در همانجا می میریم.

بیماری شده جزء دائمی زندگی ما، چون آنها ما را بیمار میخواهند و ضعیف و ترسیده و خلاصه برده خودشان. این طبیعی نیست. نیاز کاذبی هست که آنها در ما ایجاد کرده اند تا حاکم شوند بر سرنوشت بشر.

آمار منابع معتبر از دید خودشان هست که الان بطور میانگین در دنیا، نود و هشت درصد افراد، عمر طبیعی نمی ...

فکر کردن به این چیزها از انسان موجودی افسرده، منزوی ، بدبین و تنها میسازه ، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
همه دکترها و روانشناس ها بد نیستن ولی هستن فقط پول میبرن و هیچ کاری نمیکنن . یک روانشناس رفتم فقط پ ...

بحث یکی دو تا نیست، کل این سیستم از بنا، اینطوری هست که اساسا دنبال درمان و بهبود زندگی ما نیست، چون در آنصورت دیگه نمیتوانند بر بشریت مسلط شوند.

هزار تا مشکل و گره و درد درست میکنند و یگانه راه نجات را مراجعه به خودشان معرفی میکنند و از آن هزار درد، صد تا را حل میکنند و نهصد تا را باقی میگذارند.

اونی که میگی درد من رو درمان کرد، یکی از اون صد تا درد هست، اینا با ترویج سبک زندگی ناسالم و شیطانی اینهمه درد ایجاد میکنند، وقتی بهشان مراجعه میکنیم برای درمان، صد تا درد جانبی دیگه در جسم و روحمان می کارند 

فکر کردن به این چیزها از انسان موجودی افسرده، منزوی ، بدبین و تنها میسازه ، 

خودم، اول مبهوت شدم، اما الان اتفاقا با انگیزه دارم میجنگم، فهمیده ام که الان خدا و امام زمان چه انتظاری از من دارند، این اصلا افسردگی نیست. چون خمودی و بی حرکتی و تسلیم نیست. و طبیعی است که مثل هر جنگی، یختی و درد هم داره.