2777
2789

سلام مامانا ،حالتون خوبه❤

دختر من 2 سالش تازه شده 

امروز بردم بهداشت برای قد و وزن ، قدش:88. وزنش 13/800

بچه های شما چطوره قد و وزنشون؟

حرف زدنشون در چ حد

لطفا جواب بدید باهم حرف بزنیم کمی 🙁

دختر من ب من میگه بابا با اینک ماما بلده/:

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی کسی نیس بچش 2 سالش باشه؟! /:

آشنا داشتیم بچش تا ۵ سالگی فقط کلمه میگف 

اخه الان همه چیو عیب میدونن دکترا

اخه بمن میگ مامانن اون حس قشنگ رو ازم دریغ میکنه با. بابا گفتنش منم دلم پر میکشه ماما صدام کنه

اخه الان همه چیو عیب میدونن دکترا اخه بمن میگ مامانن اون حس قشنگ رو ازم دریغ میکنه با. بابا گفتن ...

بهش بگو 

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀
اسی ماشالا بچت وزنش خوبه پسر من ۲۲این ماه دو سالش میشه ولی ۱۱۷۰۰هستش🤦‍♀️چی میدی ؟

عزیزم مثل چوب شور هست اصللااا تپلی نیس

ولی غذا خوردنش خوبه

صبحانه چای شیرین یا تخم مرغ با کره

ناهار 99 درصد مواقع سیب زمینی اب پز عاشقشه ی سیب زمینی درشتو تنهایی میخوره فک کنم وزنش از اون باشه

شامم هرچی خودمون بخوریم برنج ماکارونی غذا نونی ، 

پسر من ۱۸ ماهش شده تازه قدش ۸۸ وزنش ۱۲ کلمه هم بابا  مامان  دیددید  طوطو  بای ب ...

هزار ماشلله وزنش و قدش خوبه خدا برات نگهداره

دختر من حتی اسم منو باباشو واضح میگه خیلیی چیزا بلده اما در طول روز زیاد حرف نمیزنه هروفت دلش لخواد دهن باز میکنه این جدا نگرانم کرده

عزیزم مثل چوب شور هست اصللااا تپلی نیس ولی غذا خوردنش خوبه صبحانه چای شیرین یا تخم مرغ با کره ...

پسر منم اصلا سیب زمینی آب‌پز نمیخوره فقط سرخ کردنی دوس داره اینم میخوره ها غذاش خوبه ولی اصلا چاق نمیشه.شیر میدی هنوز؟

پسر من جمعا ۱۰کلمه بلد هست اصلا جمله اینا نمیتونه بگه 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
هزار ماشلله وزنش و قدش خوبه خدا برات نگهداره دختر من حتی اسم منو باباشو واضح میگه خیلیی چیزا بلد ...

مرسی عزیز م همچنین گل دختر شما 

براش شعر بخون کتاب بخون خودت ب حرف بیارش وقتی مثلا بازی میکنه و تو از پیشش میری بگو من برم برا دختر گلم غذا بیارم ماست بیارم ماست میخای آره؟ 

کلا هر کاری میکنی براش اروم و رسا توضیح بده خیلی تاثیر داره

پسر منم اصلا سیب زمینی آب‌پز نمیخوره فقط سرخ کردنی دوس داره اینم میخوره ها غذاش خوبه ولی اصلا چاق نم ...

من همیشه غذاشو با گوشی و کارتون میدم، میدونم اشتباهه ولی همشو کامل میخوره و ب محض تموم شدن غذاش ازش میگیرم اما بدون گوشی لبب نمیزنه چون اینجوری یاد گرفته 

شیر پاستوریزه میدم اما امروز بهداشت گفت فکش جلوتره باید ازش بگیری همینطور پستونکو ....

اصلااااا اصلا حرف زدن بچتو با کسی مقایسه نکن هیچوقت 

فعلا وقت حرف زدن دارن اما من کلا استرسیم

مرسی عزیز م همچنین گل دختر شما  براش شعر بخون کتاب بخون خودت ب حرف بیارش وقتی مثلا بازی میکنه ...

اره عزیزم چند هفتست باهاش تمرین میکنم قطعا خیلی بهتر شده ،ممنونم