بچها تا حالا شده دکتری یا دستیار دکتری مرد باشه از شما حس کنید خوشش امده باشه یا ازتون تعریف کنه شوخی بکنه؟از کجا فهمیدید چکار کرده همچین حسی کردید؟چی گفته ؟؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳) خدایا من با تک تک سلول هام بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 / در حال درمان افسردگی...❤️🩹
هیجی چند روز پیش رفتم مطب که بینیمو نشون بدم بعد دوماه...دستیارش گفت چقدر خوشگل شدی.شوهرم پشت سرم بود.داستان شد🤣
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
ایش شوهر من غیرت نداره بخدا یکی به من بگه خوشگل شدی ذوقم میکنه میگه سلیقم خوب بوده لابد
واقعا😂😂شوهر من به خاک و خون میکشه اونطوریم خوب نیست بخدا همش استرس اینو دارم
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
بعضی وقتا حس میکنم این رگ وپیوند نداره بقران شبم نرم خونه نمیگه چرا نیومدی میگه بهت اع ...
واقعا شاید همینطوره..بنظر من ک خوبه....من نمیتونم تنها جایی برم چون همیشه معتقده که تو جوانی و هزار تاچشم پشت سرته.ولی خب شکاکه دیگ چ میشه کرد
نه عزیزم تعادل خوبه نه مثلشوهر من نه مثل شوهر شما نمیگم دوستم نداره اتفاقا خودش میکه دوستت د ...
اره اونم سخته ادم گاهی وقتا دوست داره که حداقل یه گیری بده یا چیزی...وایسا ایکرین شات بذارم از پیامامون ببین 🥲