2777
2789
عنوان

دلتنگی :)

121 بازدید | 11 پست

خوب نمیدونستم چی بگم یا چطور بگم ...

نزدیک به دوماهی میشه که ازدواج کردم اما خب بخاطرشغل همسرم کلاه ۱۶ روز دیدمش :) وخب حسابی دلتنگشم خیلی دلتنگشم ..چون خودمم شاغلم روزا برام بهتر میگذره ،دانشگاه،سرکار،کارای خونه و... فک نکنید از این تازه عروسای سوسولم نه بخدا نیستم اما خب چکار کنم:) اول راهم نه ...خواهر بزرگی هم ندارم یا رفیق ودوستی هم ندارم که باهاش حرف بزنم بعدشم اگر بگم میزنن تو سرم میگن خب که چی مثلا دلتنگی چیش به ما ...خلاصه که بله چخبرا ،درچه حالید چه میکنید خواهرا :)

سلین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری عزیزم بلاخره  اوایل ازدواج ادم خیلی نیاز ب همسرش داره از لحاظ عاطفی درکت میکنم

مرسی‌ که درک میکنید ...پنجشنبه میاد البته چون سرکارم وبعدش مستقیم دانشگاه  :) ساعت۸ شب میرسم خونه و خب  همسرم اون موقع خونس همش میگم کی پنجشنبه میاد بعد از یکماه ببینمش 🤤 ۲۲ روز اینا سرکاره ۸ روز خونه ...۴ روز بعد از عروسی هم رفت سرکار ...

سلین 

مرسی‌ که درک میکنید ...پنجشنبه میاد البته چون سرکارم وبعدش مستقیم دانشگاه  :) ساعت۸ شب میرسم خو ...

الهی عزیزم بسلامتی ان شاءالله بیاد نمیشه پنجشنبه رو مرخصی بگیرید  ب خودتون برسید ب زندگی ی شام یا ناهار خیلی توپ

عالی میشه

الهی عزیزم بسلامتی ان شاءالله بیاد نمیشه پنجشنبه رو مرخصی بگیرید  ب خودتون برسید ب زندگی ی شام ...

معلمم ،کلاس های فوق العاده بچهاس بعدشم دانشگاه چون دم امتحاناته هم خودمه هم بچها 

سلین 

اگر میشد خیلی خوب میشد ...ولی نمیتونم :)

حیف شد  ولی از روز قبل کاراتو انجام بده اگر میتونی صبح پاشو قبل بیرون زدن ی ناهار براش درست کن ی یادداشتم براش بنوس و ...دبگه خلاصه دلشو ببر

به نظرم اگه میخواهین عشق تو زندگیتون بیشتر بشه یکی از بهترین کارها اینه سنگ های عشق همراه تون داشته باشین برای من خیلی تاثیر داشته

برای خریدم سایت مانا جم پیشنهاد میدم فقط داخل جستجو محصولات بنویسید عشق کلی سنگ های عشق که باهاشون دستبند و انواع اکسسوری ساخته شده میاره