2777
2789

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

چندسالته؟ 

خواهشا زود برو دکتر متخصص پستان تاکید میکنم متخصص پستان ن دکتر زنان. 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

چندسالته؟  خواهشا زود برو دکتر متخصص پستان تاکید میکنم متخصص پستان ن دکتر زنان.

از دوستمه بچه شیر میده ۲۱ سالشه

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار دوتا غده لنفاوی متورم شدن نشون دکتر ندادی؟ 

هفته دیگه قرارع دکتر برع

از دوستمه بچه شیر میده ۲۱ سالشه

بخاطر لنفو حتما باید دکتر ببینه.... اصلا درنگ نکنه حتی 1روز 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

منم دو نفر می‌شناسم کیست سینه داشتن دارو مصرف می کردن یکی از دارو هاشون هم قرص ویتامین E بود 

کیست خطرناک نیست ولی باید دائم تحت نظر باشه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
بخاطر لنفو حتما باید دکتر ببینه.... اصلا درنگ نکنه حتی 1روز 

چشم عزیزم بهش الان میگم

منم دو نفر می‌شناسم کیست سینه داشتن دارو مصرف می کردن یکی از دارو هاشون هم قرص ویتامین E بود  ...

خیلی ممنون گلم