2777
2789
عنوان

شوهرم جدا می‌خوابه و من عصبی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 29 پست

اصلا دعوا نکن 

من وقتی شوهرم ازیه چیزی اعصبانیه یایه چیز میگه ناراحت میشم هیچی نمیگم بعدخودش نیم ساعت بعدمیادازدلم درمیاره

بعد وقتی حال خوب بودسرحال بود بدون دعوا باخنده هرچی ناراحتم میکنه رو بهش میگم

تاپیکی که رفتید عروسی رو خوندم به نظرت میشه با این آدم ادامه داد😔؟ 

نمیدونم چکار کنم یه روز میگه بیا جدا شیم فرداش میگه کی طلاق میده!!!بچه هام خیلی آسیب میبینن   هرروز بحث داریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خودش تبخال داره؟ دکتر رفتی؟ فعلا اونو ولش کن به فکر مداوای خودت باش 

بله دادم درمان میشم دارو میخورم ولی دکتر گفت تبخال درمان نداره و همیشه تو بدن میمونه 

میگه از من نگرفتی نمیاد آزمایش

به شوهر بی شرفت بگو. یه خ نه بده توش زندگی کنی با بچه ها. یه مغازه هم بده اجاره بدی خرج بچه هارو دربیاری. طلاق عاطفی بگیر ازش. لازم نیست رسمیش کنی که. بشین با بچه هات زندگی کن. سفراتو برو. تمام تلاشتو کن که خونه و مغازه به نامت بزنه‌. بگو اگه به نامم بزنی بی سر و صدا میرم و به هیشکی نمیگم اچ پی وی ازت گرفتم. بعد گفت از من نگرفتی و این حرفا بگو خود دانی. فکر کن مرده. فقط خرجیتو بگیر و برو

من باید سوال بپرسم ازت

ببخشید پوست و لبه واژن خب  باید صاف باشه؟

اگه دایره دایره بود ینی حتمن تبخال و زگیله؟

یا خیلیا بافتش اینجوریه؟

من یادمه رفته بودم ماما  برا عفونت خب نگفت تبخال داری . ینی اون دایره ها  طبیعیه؟؟؟؟

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم/۷/۱۲.      هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲 شروع اصلی:۸/۱

بله دادم درمان میشم دارو میخورم ولی دکتر گفت تبخال درمان نداره و همیشه تو بدن میمونه  میگه از ...

استرس وترساتو کم کن فعلا شوهر رو بی خیال شو به فکر خودتو بچه ها باش بحث بیهوده رو تموم کن

من ینی از وقتی ازدواج نکرده بودمم اینجوری بود پوست واژنم. ینی طبیعیه؟

گیج شدم

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم/۷/۱۲.      هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲 شروع اصلی:۸/۱

به شوهر بی شرفت بگو. یه خ نه بده توش زندگی کنی با بچه ها. یه مغازه هم بده اجاره بدی خرج بچه هارو درب ...

من بچه دومم و تعیین جنسیت کردم و ماه‌ها زخمت کشیدم وتلاش کردم برای جمع کردن این خونه زندگی سالها تلاش کردم فکر میکردم الان باید تو رفاه وآسایش،میبودم تمام روح و روانم به هم ریخته هرروز اشک میریزم و حرف دلمو نمیتونم به کسی بگم و تنها کاری که میکنه تو هین و تحقیر واینکه ازمن نگرفتی بیشتر عصبیم میکنه 

باید ریشه ای مشکلاتتونو حل کنید.منم همینم شوهرم جدا میخوابه رابطه هم اصلااااا نداریم ۴..۵ ماهه رابطه نداریم 

اگر هم بیاد سمتم میگه به خاطر تو اومدم.این حال منو بد میکنه ....

منم حس سر بار بودن بهم دست میده و سمتش نمیرم اصلا چون میگم خودمو تحمیل میکنم.خیلی حس کمبود محبت دارم 

حس اینکه هیچکس دوست نداره.....حس جالبی نیست

با عنبر نسا ،کسی نتیجه گرفته؟

عزیزم گفتم فقط مفیده بله عنبرنسارا میکروب زدایی میکنه منتها باید پاکسازی انجام بدن اول

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
من بچه دومم و تعیین جنسیت کردم و ماه‌ها زخمت کشیدم وتلاش کردم برای جمع کردن این خونه زندگی سالها تلا ...

عزیزم فایده نداره. بگو باشه تو برو بگو من از تو نگرفتم بلاخره من زنت بودم. میگم چند ساله دارم به توهم دادم. یه جور ازش باج بگیر جدا کن راهتو. این مرتیکه آدم نمیشه. بچه هات توی این محیط سمی دارن آسیب میبینن. میدونی چقدر بده شاهد جنگ و دعوای شما هستن. گناه دارن. خدایی نکرده دور از جون یا معتاد میشن یا هوسباز. بچه هاتو نجات بده. خواهشا یه مشاوره تلفنی برو حرف بزن حالت بهتر شه

بله دادم درمان میشم دارو میخورم ولی دکتر گفت تبخال درمان نداره و همیشه تو بدن میمونه  میگه از ...

غلط کرده معلومه دروغ میگه. انقدر با زنای هرزه بود شمارو هم درگیر کرده. جالبه با این شرایط ولش کنی میره باز زن میگیره. براش مهم نیست یکی دیگه درگیر شه