2777
2789

دیشب تا دو بیدار بودم.....تا پنج خواب بد دیدم... دور جونش مرگ داداشم....بیدار شدم چنتا صلوات فرستادم و نماز صبحو خوندم یکم قرآن خوندم دوباره خوابیدم.....الان باز بیدار شدم و همون خواباا.... خوابگاهم ازش دورم الان بهش زنگ بزنم نگران میشه.... چیکار کنم😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این چندروزه اخیر استرس داشتی و دائم ب خانوادت فکر کردی ، این خواب تعبیرخاصی نداره مگه بلندبودن عمربرادرت ...برای دل خودت و سلامتی امام زمان و برادرت صدقه بده ،استرس هم نداشته باش چون اگه دائم ب اتفاقات بد فکرکنی تبدیل ب کابوس و وسواس فکریت میشه و اونوقته ک نیاز ب روانپزشک پیدامیکنی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم این چندروزه اخیر استرس داشتی و دائم ب خانوادت فکر کردی ، این خواب تعبیرخاصی نداره مگه بلندبودن ...

آره خیلی دلتنگشونم😔 حتما صدقه میدم.‌..ممنونم از راهنماییت