2821
2789

من دو هفته پیش انجام دادم

البته پولیپ نداشتم

چون دو تا انتقال منفی داشتم

دکترم می گفت اکثرا بعد هیسترو باردار میشن. دیگه توکل به خدا.

من تو بیمارستان انجام دادم بی هوشی داره.

یک تاپیک خییلی مفصل در موردش دارم. 

من دو هفته پیش انجام دادم البته پولیپ نداشتم چون دو تا انتقال منفی داشتم دکترم می گفت اکثرا بعد ه ...

ممنون عزیزم.۶ ماه اقدامم دکتر جدیدم گفت باید برداری عاملش پولیپه چون هردو سالمیم.درد نداره؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ممنون عزیزم.۶ ماه اقدامم دکتر جدیدم گفت باید برداری عاملش پولیپه چون هردو سالمیم.درد نداره؟

نه گلم هیچ دردی حس نکردم

چون کامل بی هوش می کنن. حتی دارو دادن برای بعدش که اگه درد داشتم بخورم.

ولی اگه بدونی چقدر خوب بود پریود بعدش بدون ذره ایی درد و انقباض رحمی! فقط روز ده سیکلمم خیلی کم لکه قهوه ایی دیدم. امروز باید برم دکترم سونو کنه ایشالا مشکلی نباشه اخر هفته انتقال دارم.

نه گلم هیچ دردی حس نکردم چون کامل بی هوش می کنن. حتی دارو دادن برای بعدش که اگه درد داشتم بخورم. و ...

اخه برای من دهانه رحم هست گفت تو مطب برات بر میدارم.پری منم لخته هست.توکل بخدا.ایشالله که بزودی باردار بشی

اخه برای من دهانه رحم هست گفت تو مطب برات بر میدارم.پری منم لخته هست.توکل بخدا.ایشالله که بزودی بارد ...

پس اگه اینطوره که حله ایشالا درست میشه. قبلش شیاف دیکلوبزن که خیلی درد نگیره. 

پریود منم لخته ایی بود و کم تازه بعد هیسترو فهمیدم پریود یعنی چی..

توکل خودتم به خدا عزیزم. امیدوارم به زودی تایپیک بارداری تو بزنی تگم کن خوشحال میشم.  

پس اگه اینطوره که حله ایشالا درست میشه. قبلش شیاف دیکلوبزن که خیلی درد نگیره.  پریود منم لخته ...

فدات بشم عزیزم.ممنون از راهنماییت

سلام من قصد بارداری نداشتم ولی پیش دکتر قشلاقی انجام دادم خیلی کارش خوبه تو سعادت آباده اگه خواستی س ...

سلام عزیزم.ممنونم ازت.تهران نیستم.خداروشکر باردار شدم🥰🥰🥰

اصلا درد نداره چون بیهوش میکنن مثل حالت خواب بیهوشیشم سنگین نیست ک بعدش اذیت شی اکثرا بعد هیستروسکوپی باردار میشن پولیپ رو برمیدارن . دکتر گیتی قیاسی من لاپاراسکوپی انجام دادم این کارم انجام میداد

اخه برای من دهانه رحم هست گفت تو مطب برات بر میدارم.پری منم لخته هست.توکل بخدا.ایشالله که بزودی بارد ...

سلام عزیزم .تبریک میگم بابت مادرشدنت امیدوارم سلامت و نامدار باشه .

عزیزم من هم پولیپ دهانه رحم دارم باید هیستروسکوپی بشم.

شما چند وقت بعد دکتر بهتون اجازه اقدام داد؟بارداریتون سخت بود بابت برداشتن پولیپ؟

سلام عزیزم .تبریک میگم بابت مادرشدنت امیدوارم سلامت و نامدار باشه .عزیزم من هم پولیپ دهانه رحم دارم ...

سلام گلم.ممنونم.عزیزم من تو بارداریپولیپ دهانه رشد کرده بود تو ماه پنجم با ریسک برداشتم.نه لصلا سخت نبود تو مطب ۵ دقیقه طول کشید بعدشم دیگه خونریزی نداشتم

سلام گلم.ممنونم.عزیزم من تو بارداریپولیپ دهانه رشد کرده بود تو ماه پنجم با ریسک برداشتم.نه لصلا سخت ...

مرسی عزیزم.امیدوارم سلامت باشی همیشه.با پولیپ دهانه رحم باردار شدی؟

سلام گلم.ممنونم.عزیزم من تو بارداریپولیپ دهانه رشد کرده بود تو ماه پنجم با ریسک برداشتم.نه لصلا سخت ...

عزیزم امیدوارم همیشه سلامت باشین.

قبل از بارداری پولیپ داشتین؟به گن گفتن تا برنداری باردار نمیشی

مرسی عزیزم.امیدوارم سلامت باشی همیشه.با پولیپ دهانه رحم باردار شدی؟

والا برای چکاپ بارداری رفته بودم دکترگفت خیلی کوچیکه نیاز نیست برداری.بعد دیدم چند ماه شده باردار نشدم رفتم یه دکتر دیگه.اون گفت باید برداری کی گفته نیاز نیست.زد همون ماه من باردار شدم و تو بارداری رشد کرد به خونریزی افتادم.با ریسک سقط برداشتمش.حتما قبل بارداری بر دار

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز