2777
2789
عنوان

وسواس بیماری

499 بازدید | 26 پست

سلام بچها صبحتون بخیر کیا وسواس بیماری دارن ؟ چجوری کنترلش میکنید؟ واقعا درد بی درمونه آدمو نابود میکنه حتی برای دشمنمم نمیخوام اینجور باشه ازبس که وحشتناکه 

من کنترلش میکنم وسواسم برای چند ساله اگر بهش بها میدادم الان شدید شده بود. هیچی با خودت بگو تا علائم شدید نشون نداده و چندین روز تکرار نشه پیگیری نمیکنم. اگر علائم شدید شد و واضح حس کردی نه به صورت توهم اونموقع پیگیری کن تا گره ذهنت باز بشه. اگر شدیده روانپزشک قرص هم باید مصرف کنی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم خوب شد با مشاور  بعد اینکه خوب شد تموم اون بیماری ها رو گرفتم یه جوری جذبشون کردم قان ...

خدا منو لعنت کنه که برای پسرم‌برای شوهرم برای خانوادم  همش ترس بیماری دارم خستم خیلی 😭😭😭

من کنترلش میکنم وسواسم برای چند ساله اگر بهش بها میدادم الان شدید شده بود. هیچی با خودت بگو تا علائم ...

نه خیلی شدید نیست ولی درهمین حدم اذیتم خیلی ناراحتم میدونی چجوریه مثلا یه چیز کوچیکو ببینم میگم‌وااااای فلانه بهمانه نکنه اینجور باشه نکنه اونجور باشه 😭😭😭

آره خوب شدم عزیزم نگران نباش البته قرص برای وسواس هم میخورم اما اون بیماری ها هم جذب کردم هییی

واقعا افکارمون جذبممون میشن؟ اخه این افکار که  بیمارگونس نرمال نیستن 

باید پیش روانپزشک بریم ؟ منم دارم از نوع چک کردن گاز ،در قبل رفتن،کلید .از برق کشیدن وسایل

کاش کاش کاش‌چک کردن بود وسواس بیماری خیلی وحشتناکه یه ترس نهفته درونته که انگار هیچوقت ترکت نمیکنه 

نه خیلی شدید نیست ولی درهمین حدم اذیتم خیلی ناراحتم میدونی چجوریه مثلا یه چیز کوچیکو ببینم میگم‌وااا ...

دقیقا منم اینطورم مخصوصا برای پسرم با کوچکترین چیزی بدترین فکرها رو میکنم

باورت میشه یک سال کامل از سرطان نرسیدم آخرشم گرفتم؟؟؟

خدامنو لعنت کنه خودم به جهنم‌ برای عزیزانمم‌ترس دارم‌ ... میدونی یه جا خوندم‌ترس از یه بیماری ازخود بیماری ترسناکتره شما که این بیماریو گرفتی اندازه قبل ترسناک نبود  براتون مگه نه‌؟