سلام، طبقه بالای ما زندگی میکنه هر جا بریم میاد من مشکلی با اومدنش ندارم مشکل من اینه وقتی فک و فامیلشو میبینه شروع میکنه تو ذوق من زدن و نیش و کنایه زدن ، امشب خواستیم بریم جایی همینکه فهمید ما میریم فوری به سرعت برق رفت مانتوشو پوشید و اومد جاو نشست و گفت منم میام 😔
آخی اینا از بیکاری و اینکه تو رو بکوبن تا خودشون دیده بشن ...نماد خقیرترین انسانهای رو کره زمینن من خواهر شوهرم خیلی سعی میکنم مواظب باشم از این رفتارها یه زره هم نداشته باشم
من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا دقیقا گلم با خودمه. ی نمونه کوچیکش چند وقت پیش زن داداشش خونمون بود ، بعد من داشتم حرف میزدم یهو شوهرم از اون ور داد زد مامان تا کی میخوای این عادتتو داشته باشی چرا وقتی زنم حرف میزنه از زیر میزنی به بغل دستیت مثلا چیو میخوای ثابت کنی ، این باره چندمشه این حرکت که خودمون دیدیم