2777
2789

سلام، طبقه بالای ما زندگی میکنه هر جا بریم میاد من مشکلی با اومدنش ندارم مشکل من اینه وقتی فک و فامیلشو میبینه شروع میکنه تو ذوق من زدن و نیش و کنایه زدن ، امشب خواستیم بریم جایی همینکه فهمید ما میریم فوری به سرعت برق رفت مانتوشو پوشید و اومد جاو نشست و گفت منم میام 😔

آخی اینا از بیکاری و اینکه تو رو بکوبن تا خودشون دیده بشن ...نماد خقیرترین انسانهای رو کره زمینن من خواهر شوهرم خیلی سعی میکنم مواظب باشم از این رفتارها یه زره هم نداشته باشم

من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگه مثلا؟🥺🥺 شاید تیکه نمیزنه و با تو نیست

چرا دقیقا گلم با خودمه. ی نمونه کوچیکش چند وقت پیش زن داداشش خونمون بود ، بعد من داشتم حرف میزدم یهو شوهرم از اون ور داد زد مامان تا کی میخوای این عادتتو داشته باشی چرا وقتی زنم حرف میزنه از زیر میزنی به بغل دستیت مثلا چیو میخوای ثابت کنی ، این باره چندمشه این حرکت که خودمون دیدیم

چرا دقیقا گلم با خودمه. ی نمونه کوچیکش چند وقت پیش زن داداشش خونمون بود ، بعد من داشتم حرف میزدم یهو ...

چقد بدجنس و عقده ای🤨

بنظرم همینجور ک خاست بهت تیکه بندازه تو جمع یا مسخرت کنه خودت یا شوهرت همینجور با صدای بلند تو جمع بگین 

اینطوری چندوقت بعد ترک میکنه

احمق بودم ، الان مثل خر تو گل گیر کردم

دور از جونت

بیکار نشین، یه کاری بکن، یه حرکتی بزن… هر چی بیشتر از زندگیت بگذره تغییر سختتر میشه

از الان جلوی این کارها و رفتارها رو بگیر

بیشتر بگذره ممکنه دیگه اصلا نتونی

چرا دقیقا گلم با خودمه. ی نمونه کوچیکش چند وقت پیش زن داداشش خونمون بود ، بعد من داشتم حرف میزدم یهو ...

درگیره با خودش به جای اینکه هوای عروسش داشته باشه این حرکتارو انجام میده🥴

🌸🌸