2777
2789
عنوان

خانومایی که سر در میارن

121 بازدید | 17 پست

حدود دو هفته پیش پالتو گرفت همسرم برام عقدیم 

دو و دویس 

بعد ی هفته به پالتو توجه کردم دیدم دکمه های استینش یکی بزرگه یکی کوچیک 

زنگ زدم به فروشنده گفت بیا بهت دکمه درستشو میدم 

مغازش خیلی دوره بیچاره همسرم منو سریع برد که ناراحت نباشم و دنبال دکمه های دیگه نگردم 

زنه داد بهم گذاشتم تو کیفم دو روز بعد یعنی امروز خواستم بدوزمش به پالتوم میبینم نیست تو کیفم هرجا و گشتم نبود کل خونه رو زیر و رو کردم🤦🏻 الان نمیدونم چیکار کنم ی دکمه قشنگ پیدا میشه یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پالتو عقدم دوماه بعد تنگ شد جا اضافه داشت زیر دکمه هاش کندم کلا دکمه ها خودش خوشگل نبودن رفتم دکمه شیک گرفتم اوردم دوختم خیلیم بهتر شد سخت نگیر الان تنوع دکمه ها خیلیی زیادن 

من پالتو عقدم دوماه بعد تنگ شد جا اضافه داشت زیر دکمه هاش کندم کلا دکمه ها خودش خوشگل نبودن رفتم دکم ...

قیمت دکمها راسته که میگن دونه ای چهل تومن اینا میشه؟ من تاحالا چیزی ندوختم که بخوام این قیمتا دستم باشه درکل سوال شد برام 

بعد اینکه من چون روستا زندگی میکنم شوهرم باید منو ببره بازار در دسترس نیست این خرازی و خودمم نمیتونم برای هشتا دکمه اژانس بگیرم و این دردسرا رو بکشم 

بنظرتون شوهرم بفهمه خیلی عصبی میشه؟🤦🏻🤦🏻 طبق اخلاقیاتی ک از مردا دستتون اومده بگین

قیمت دکمها راسته که میگن دونه ای چهل تومن اینا میشه؟ من تاحالا چیزی ندوختم که بخوام این قیمتا دستم ب ...

ن بابا دونه ۱۰ تومن ایناس.  بگرد انشاالله پیدا میشه آستر کیفتو حتما دست بکش. ناراحت نمیشه اگه امکانش هست فعلا دکمه اونیکی آستینم بکن تا هر وقت رفتی بخری بدوزی

ن بابا دونه ۱۰ تومن ایناس.  بگرد انشاالله پیدا میشه آستر کیفتو حتما دست بکش. ناراحت نمیشه اگه ا ...

گرون ترین ده تومنه مثلا؟

اخه برای استین با تنه نمیشه متفاوت باشه که باید برای استینو که عوض میکنم تنه هم همین مدل فقط سایز بزرگتر بگیرم 

بهتر نیست اینطوری؟

گرون ترین ده تومنه مثلا؟ اخه برای استین با تنه نمیشه متفاوت باشه که باید برای استینو که عوض میکنم ت ...

میتونی بگردی همون مدل بگیری ک ی دونه بخواد ولی خواستی همش عوض کنی همه دکمه ها هم درشت دارن هم ریز خودشون

حس میکنم افتاده تو آستری کیفت دست کشیدی ببینی هست یا ن

اره دست کشیدم نبود کیفم استرس باز نیست که بره درون ازون کیفای کوچیک جمع و جوره استرسم چسبیده 

خود خود اون رو مطمعنم پیدا نمیشه برای همین درکل تو فکر اینم که دکمه طلایی که برای پالتو قشنگ باشه پیدا میشه تو خرازیا یا نه ازین دکمهای بیخود دارن اگه قشنگ پیدا بشه عالی میشه