2777
2789
عنوان

بنظرتون من مریضم؟

192 بازدید | 33 پست

خانما این فکر داره دیوونم میکنه مثلا میخوام بخوابم نوک انگشتم بخوره جایی صددفعه اون یکی انگشتمم میزنم ولی احساس بدی میشه هی میگم مثل اون نخورد به همه چی ها به پتو به دیوار یا هر چی تا خوابم ببره همش درگیرم .روزا هم آشپزی کنم یه انگشتم بسوزه اون یکی هم هی میزنم تابه بسوزونم . اگه نزنم مغزم بهم میریزه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادی متقارنی 😂😂😂

شوخی میکنمامنم اینطوری بودم ولی نه اا این حد که مثلا سوختگی باشه بعد تمرین کردم دیگه انجام ندادم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

وسواس فکریه گلم خیلیا دارنش منم چند نوعشو دارم حتما با مشاور روانشناس صحبت کنید خیلی بهتون کمک میشه

شنیدم چون فشار زیادی رو مغز هستش باعث کم حافظگی میشه البته نمیدونم تا چه حد صحت داره

منم مثلا از حموم میام باید چهار بار پامو بکوبم زمین وگرنه یه طوری میشه🥲😂یا همه چی باید جفت باشن

یا سر خیلی چیزا باید یه طرفی باشه

خل شدم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

خندم گرفت ولی من اگه از وسواسام برات حرف بزنن بیشتر میخندی با پام یا دستام خیالی نقاشی میکنم با اون یکی پام هم باید همون شکلی بکشم بعد مثلا با جوهره اگه بخوره ی جا دیگه میگم اینم باید بخوره بعد میگم از اینجا به بعدش دیگه پاهام جوهر ندارن و....

وسواس فکری .دینی .شست و شو و.....😂💔

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن