2777
2789

تو ایتا چندتا کانال دارم

اصولی غیر اصولی شو نمیدونم 

چون کلا از خیاطی چیزی سردرنمیارم علاقه ای ندارم

رَبِّ اِنِّی لِما اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرِِ فَقیر                                        پروردگارا من به هرخیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم;)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دارم خیاطی یاد میگیرم البته از مادرم 

آنلاین شرکت کردم ولی من تا الان ک دیدم یا از آموزش چیزی متوجه نمیشی یا وقتی انجام میدی اشتباه در میاد

الا اینکه کنار دستت یکی باشه ک کمکت کنه 

من آنلاین حتی پول دادم شرکت کردم بدرد نخورد

خیاطی رو ب نظرم باید کنار دست استاد خیاطی یاد گرفت

میگن متد مولر بهتره 

پیج فانی دوخت تو اینستا نگاش کن الگوهای اماده هم راه توضیحات لازمو هم‌درکنارش بهت میده  البته اینگه چقدر بتونی ازش استفاده کنیو نمیدونم 

کم خرجترین راه اینه بری وردست یه خیاط ماهر کار کنی و درعوض کمک بهش تکنیکای خیاطیو با انواعو اقسام پارچه ها خوب  ازش یاد بگیری 

وااا اخه وجبی دقیق نیست و خیلی قدیمیه

پیج خوب زیاد هست. البته یکسری آموزش ها رو بصورت دوره ای آموزش میدن که هزینه خوبی داره

من بیشتر کودک رو دنبال میکنم

ولی ناصر مقدم جو. کوک ریز . لذت خیاطی . زهرا .. دوخت کودک ...البته حروف انگلیسی بزن

من خودم دارم خیاطی یاد میگیرم البته از مادرم  آنلاین شرکت کردم ولی من تا الان ک دیدم یا از آمو ...

عاره خودمم حس میکنم انلاین بدرد نمیخوره 

حالا من پریسال حضوری پیش یکی میرفتم انقدررر بد اموزش داد ک دیگه حالم از هرچی خیاطیه داشت بهم میخورد در حدی این دوسال دست ب پارچه نزدم و هیچیم یاد نگرفتم

ما یکبار سر کلاس دوخت انجام ندادیم فقط جلومون الگوهای سایز لباس عروسک میکشیدو رو پارچه میبرید و جلومون کوک میزد همین

عاره خودمم حس میکنم انلاین بدرد نمیخوره  حالا من پریسال حضوری پیش یکی میرفتم انقدررر بد اموزش ...

خوب بیشتر جاها  همینونجوری یاد میدن ولی میخوای گامل یاد بگیری خودت بایدبعد از هر اموزش  بری خونه سایز بزرگشو از صفر تا صدشو خودت انجام بدی 

اها مرسی عزیزم حالا بهترینش نمیدونی کودومه

والا همشون خوبن.الان دقیق اسمها یادم نیست. فیلتتتتتتذر هم یاری نمیکنه. شمیم و فاطمه هم هستند... درسته دوستان میگن حضوری ولی مثلاً دوره ها با الگو و برش و دوخت لحظه به لحظه با تمام نکات اون چند مدل هست

عاره خودمم حس میکنم انلاین بدرد نمیخوره  حالا من پریسال حضوری پیش یکی میرفتم انقدررر بد اموزش ...

ب نظرم بدون الگو یاد بگیر الگو خیلی سخت و زمانبره و بدون کشیدن الگو رو کاغذ همون رو روی پارچه اجرا میکنی

در ضمن کلاس ها دوره های شش ماهه و چهار ماهه  اس ک حوصله میخواد اولش انگار چیزی نیست ولی بعدش بلدی

البته استادشم باد خوب باشه