2777
2789
عنوان

سی تی اسکن چقدر دقیقه؟ تو رو خدا بیاید😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3399 بازدید | 62 پست
سردردت چه شکلی بود.توروخدا چطوری خوب شدی؟

ببین من کل سرم دردمیکرد بعد تیرمیکشید یبار پشت سرم یبار جلو یبارچشمم یباروسط سرم. حس سوزش هم داشتم تو سرم مخصوصا وسط سر. من یکسال تمام هرچی دکتربودمیرفتم خوب نمیشدم قرص آرامبخش و اعصاب و...  دراخرخسته شدم ولش کردم .خودش کم کم خوب شد. ام آر ای هم دادم‌ مشکل نداشت دکتربهم گفت ک سردردهای عصبی دارم. ی مدتم استرس و فکروخیال ازخودم دورکردم .ببین مثلا سردرد شدید داشتم پامیشدم میرقصیدم یا میرفتم بیرون خرید. تا بالاخره خلاص شدم ازاین درد کوفتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا من همش فکرمیکردم یه چیری تو مغزم هست. نگران نباش سردردا بیشتربرا اعصابع برو سی تی اسکن یده ...

دادم بخدا نوارمغز سی تی دادم ام آرای ..میگن مال اعصابته‌‌..اما من مشکلی ندارم توزندگیم

دادم بخدا نوارمغز سی تی دادم ام آرای ..میگن مال اعصابته‌‌..اما من مشکلی ندارم توزندگیم

خب خداروشکر ک مشکل نداشته ام آر ای . ببین این سردرد برای الان نیست مثلا شما شاید تو یکسال قبل مشکل داشتی یا سالهای قبلتر. یا مثلا خیلی زود عصبی میشی . یا افسردگی داری یا سر موصوع کوچیک استرس میگیری. همه چی میتونه تو این سردرد تاثیرداشته باشه . حالا شما ک مشکل نداری خودت بزن ب بیخیالی فکرکن اصلا سرت دردنمیاد برو قدم بزن پیاده روی کن دوش ابگرم بگیر زیادگوشی نگاه نکن ورزش کن بادوستات برو گردش بعد میبینی ک خیلییی خوب شدی . 

خب خداروشکر ک مشکل نداشته ام آر ای . ببین این سردرد برای الان نیست مثلا شما شاید تو یکسال قبل مشکل د ...

خب شما الان کامل خوب شدید ؟؟توروخدا شمام حس میکردی که زیر پات خالی میشه اینا 

خب شما الان کامل خوب شدید ؟؟توروخدا شمام حس میکردی که زیر پات خالی میشه اینا

اره عزیزم خوب شدم . من سرگیجه و تهوعم میگرفتم انقدر ک شدید بود .حتی شبا با درد زیاد ازخواب بیدارمیشدم .سرمو نمیتونستم رو بالشت بزارم ازدرد

اره عزیزم خوب شدم . من سرگیجه و تهوعم میگرفتم انقدر ک شدید بود .حتی شبا با درد زیاد ازخواب بیدارمیشد ...

من حس میکنم که داخل سرم دور تا دورش انگار محکم بستن از داخل میسوزه حتی وقتی هم مهمونی ام یا جایی که فکروخیالم ندارم...

من حس میکنم که داخل سرم دور تا دورش انگار محکم بستن از داخل میسوزه حتی وقتی هم مهمونی ام یا جایی که ...

اره عزیزم منم اینطوربودم دیگ منم فکروخیال نداشتم فقط دلم میخاست این درد خوب بشه ک نمیشد من یکسال درگیربودم . دردهای خیلیی شدیدی داشتم . دقیقا بعداز زدن واکسن کردنا اینجوری شدم حالا نمیدونم اثرات اون بود یانه