وای شباش دیدی چقد خوبه؟ موتور سوارا بیشتر دختر بودن تازه ی دختر دیگه هم ترکشون سوار شده بود 😁ماشین ایرانی ب ندرت دیدم من همه شاسی و وارداتی با قیمت نصف تهران
حتما ما خونه گرفتیم شبی ۱ تومن ولی سالیانه رو میپرسم
ممنونم از شمااا بهتون خوش بگذره 🌸 چقدر خوب با اينكه هوا به نصبت اين فصل ها بهترين زمان سفر جنوب خوب گفته… تو ديوار اصلا كيش نمياره براي ملك ..😅شما تاپيك زدي رو هوا گرفتمتت
اتفاقا کیش رو کثافط وبی بندوباری گرفته ماشینای گرون قیمتی که به خودشون اجازه میدن جلوی هر دختری ترمز کنن ازش خواسته های بی شرمانه بخوان پرشده از دخترایی که از تنشون برای پول دراوردن تن به هرکاری بدن پر شده از پسرایی که ازشدت مشکلات زیاد یاچت گلن یاقرص یا نشه ی تریاک یا مست مشروبات الکلی ساحلش پرشده از غمی که اکثرا برای گریه کردن یا گفتگو درباره عقده هاشون وکمبوداشون دور هم جمع میشن پرشده از جمله خسته شدم دیگه برنمیگردم پرشده ازاتباع افغان مردمی که مرگ روبه زندگی توکیش ترجیح میدن بیزینس تن اونجا عادیه پرشده از خونه های فحشا پر شده از دخترایی که فکرمیکنن فقطزواسه تن فروشی آفریده شدن کی گفته دل کندن از کیش راحته اتفاقا فرار از جزیره سخت شده چون به واسطه چک وسفته نمیزارن جوونامون فرارکنن اونجا پر شده از پسر ومردایی که بخاطر هم آغوشی با تن فروشا امرازی گرفته ان ناعلاج چرا میگی اون جزیره لعنتی دل کندن ازش سخته لامصب
اتفاقا کیش رو کثافط وبی بندوباری گرفته ماشینای گرون قیمتی که به خودشون اجازه میدن جلوی هر دختری ترمز ...
عزیزم این مسائلی ک گفتین تقریبا همه جا وجود داره بخوایم فکرمون رو درگیرش کنیم ک همش باید عصابمون خورد باشه!! من فقط خوبیاشو گفتم این چیزایی ک شما گفتی هم چون تازه اومدم ندیدم و نشنیدم ولی قطعا همه جا خوب و بد داره
بلیط هواپیما تقریبا ۴ تومن رفت و برگشت شد خونه هم شبی ی تومن اسنپ هم گرونه ی مسیر ده دیقه ای صد تومن گرفت واسه تفریحات ابیشم دیگه ۳ ۴ تومن گذاشتم کنار غذا و اینا هم جدا