2777
2789
عنوان

چرا کیش انقد خوبه؟!!دلم‌ نمیخواد برگردم😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 39 پست
منم به شوهرم میگفتن برنگردیم بمونیم خیلی خوب بود 

وای شباش دیدی چقد خوبه؟ موتور سوارا بیشتر دختر بودن تازه ی دختر دیگه هم ترکشون سوار شده بود 😁ماشین ایرانی ب ندرت دیدم من همه شاسی و وارداتی با قیمت نصف تهران

✨🤍love me like you do

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما ما خونه گرفتیم شبی ۱ تومن ولی سالیانه رو میپرسم

ممنونم   از شمااا  بهتون  خوش بگذره 🌸 چقدر خوب  با اينكه هوا به نصبت اين فصل ها بهترين زمان سفر جنوب خوب گفته… تو ديوار اصلا كيش نمياره براي ملك ..😅شما تاپيك زدي رو هوا گرفتمتت

🕊
وای شباش دیدی چقد خوبه؟ موتور سوارا بیشتر دختر بودن تازه ی دختر دیگه هم ترکشون سوار شده بو ...

دقیقا عالی بود واقعا منن لصلا ماشین ایرانی ندیدم 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️
فقط پولدارا میتونن برن کیش .چون واقعا گرونه یه تیشرتو سال ۹۷اونجا گذاشته بود۱۲۰۰در صورتی که شیراز هم ...

حتما نباید خرید کنید ک هرچی اینجا هست تهرانم هست والا فقط خوراکی خارجی هاش خوبه زیاده تو همه سوپرمارکت ها هست من اونارو ترجیح میدم ب لباسای الکی گرون

✨🤍love me like you do

اتفاقا کیش رو کثافط وبی بندوباری گرفته ماشینای گرون قیمتی که به خودشون اجازه میدن جلوی هر دختری ترمز کنن ازش خواسته های بی شرمانه بخوان پرشده از دخترایی که از تنشون برای پول دراوردن تن به هرکاری بدن پر شده از پسرایی که ازشدت مشکلات زیاد یاچت گلن یاقرص یا نشه ی تریاک یا مست مشروبات الکلی ساحلش پرشده از غمی که اکثرا برای گریه کردن یا گفتگو درباره عقده هاشون وکمبوداشون دور هم جمع میشن پرشده از جمله خسته شدم دیگه برنمیگردم پرشده ازاتباع افغان مردمی که مرگ روبه زندگی توکیش ترجیح میدن بیزینس تن اونجا عادیه پرشده از خونه های فحشا پر شده از دخترایی که فکرمیکنن فقطزواسه تن فروشی آفریده شدن کی گفته دل کندن از کیش راحته اتفاقا فرار از جزیره سخت شده چون به واسطه چک وسفته نمیزارن جوونامون فرارکنن اونجا پر شده از پسر ومردایی که بخاطر هم آغوشی با تن فروشا امرازی گرفته ان ناعلاج چرا میگی اون جزیره لعنتی دل کندن ازش سخته لامصب

اتفاقا کیش رو کثافط وبی بندوباری گرفته ماشینای گرون قیمتی که به خودشون اجازه میدن جلوی هر دختری ترمز ...

عزیزم این مسائلی ک گفتین تقریبا همه جا وجود داره بخوایم فکرمون رو درگیرش کنیم ک همش باید عصابمون خورد باشه!! من فقط خوبیاشو گفتم این چیزایی ک شما گفتی هم چون تازه اومدم ندیدم و نشنیدم ولی قطعا همه جا خوب و بد داره 

✨🤍love me like you do
چقدر هزینش شد؟

بلیط هواپیما تقریبا ۴ تومن رفت و برگشت شد خونه هم شبی ی تومن اسنپ هم گرونه ی مسیر ده دیقه ای صد تومن گرفت واسه تفریحات ابیشم دیگه ۳ ۴ تومن گذاشتم کنار غذا و اینا هم جدا

✨🤍love me like you do