2777
2789
عنوان

چطور تنهایی انجام بدم؟؟؟،

145 بازدید | 17 پست

عمو شوهرم مرده که از طرفی پدرشوهر خواهرشوهرمم میشه و واقعا مرد خوبی بود و همسر کربلا هم بودم باهاس حالا خواهر شوهرم‌زنگ زده فردا ساعت ۲ برای ۶۰۰ نفر حلوا قیفی میخواد منم دست تنها و اینکه دو روزه فهمیدم باردارم و دکتر گفته لخته پشت جنین هست کار سنگین ممنوع و من به کسی هنوز نگفتم باردارم و واقعا کنر درد شدیدم قبول کردم درست کنم اما الان عین سگ‌پشیمونم چطور تنهایی با این وضعیت تو این وقت کم و تازه وسایلش هنوز نیاورده و من فردا جلسه قرآن هم دادم خونم نگیر قبول نکن که نمیتونم شما بگید چطور زمان بندی کنم که به همه کارام برسم

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

خودش بیاد کمکت کنه 

قبول کردی که نمیتونی زیرش بزنی 

زنگ بزن بگو همین حرف دکتر و بگو و بیاد کمکت

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش بیاد کمکت کنه  قبول کردی که نمیتونی زیرش بزنی  زنگ بزن بگو همین حرف دکتر و بگو و بی ...

خودش خونه مادر شوهرش باید کار کنه نمتونه بیاد 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

یه نفر کمک بگیر 

مادر خواهر دوست یا حتی غریبه

لوازمش هم به یه لوازم قنادی فروشی زنگ بزن بگو چیا می خوای برات بزاره کنار پولش رو واریز کن بعد اسنپ بگیر برات بیاره

از بقیه کمک بگیر ینی تو مراسم فقط تو هستی؟دخترای جوون فامیل رو کمک بگیر

اونقدر صمیمی نیستم که کمک‌بگیرم از طرفی خواهرشوهرهتی دیگه ام‌شانس من‌سرکارن

من اگه بودم اصلا نمی رسیدم  . نمیدونم واقعا . اگه آدم فرزی هستی شاید بتونی

خیلی تند و تیز هستم اما الان بخاطر با بارداریه میترسم

خانواده خودت نیستن؟

نه بابا من‌غریبه ام بینشون اما چون دستپختم خوبه و همه باهام راحتن و تند و تیزم به من گقتن 

اگه واقعا نمیتونی زنگ بزن کنسلش کن

زشت نیست کسی دیگه ندارن براشون درست کنه نمیگن چقدر کلاس میزاره