2777
2789
عنوان

نسبت به مادر شوهرم عذاب وجدان دارم ولی به خودمم حق میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 44 پست
طبق توضیحات خودت اینطور برداشت کردم که این کارا از دلسوزیشه وگرنه آدم بدجنسی نیست...مثلا پیش خودت فک ...

نه یکمم عوضی تشریف داره مثلا من نمیخواستم شیر خشک بدم صبح پا میشد پیش خواهرام میگفت نذاشت شیر خشک بدم شب بچه گشنش شد،فک کن مادر فوت کرده بود اعصابم داغون

یا اینکه ماه عسل با ما اومد و جلو نشست،اینا از حماقت نیست از عوضی بازیشه

ولی من باز دلم میسوزه براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره والا فک کنم خودم‌ نیازمندترم😅

فکر آرامش خودت باش بعضی آدم‌ها ذاتا بد نیستن ولی رفتارهای غلطشون بقیه رو آزار میده 

ایشون عملا روزهای اول زایمان رو برات تبدیل به خاطرات تلخ کرده پس بهتره وقتی نمیتونه درست رفتار کنه دور بمونه 

واقعا مهمان خودش باید حرمت خودش رو نگه داره ... هر کسی به جز اهالی اون خونه مهمان محسوب میشه حالا ما ...

آفرین،مخصوصا مهمونی که با همه چیت کار داره،تا ته کابینتامو بررسی میکرد

نه یکمم عوضی تشریف داره مثلا من نمیخواستم شیر خشک بدم صبح پا میشد پیش خواهرام میگفت نذاشت شیر خشک بد ...

اوهو این دیگه عوضی بازیه البته مقصر خودتم هستی من اگر مادرشوهرم میگفت باهاتون میام ماه عسل  قطعا نمیرفتم و یه جنگ اساسی راه مینداختم 

کاملا درکت میکنم.... دوران بعد از زایمان بدترین دورانه... منم دل پری از این دوران دارم

ایران وضعیت اکثر خانم ها همینه عزیزم،واقعا سر این کارا ظلم بزرگی میشه به خانم ها که آثارش تا سالها تو روح آدم باقی میمونه

حالا بر عکس مادرشوهر من یک هفته بعد زایمانم اومد دیدن بچم وقتی زایمان کرده بودم و بیمارستان بودم مد ...

ایکم یه جور بیماریه،خدا شفاش بده،نیومدنش که عالیه ولی اینکه به شوهرت بگه توام نمود نشان از بیمار بودنش داره

ایران وضعیت اکثر خانم ها همینه عزیزم،واقعا سر این کارا ظلم بزرگی میشه به خانم ها که آثارش تا سالها ت ...

بخاطر یسری رسم و رسومات مسخره و من دراوردی و قدیمی. من بخاطر اتفاقاتی که برام افتاده بعد ۵ سال حاضر نیستم دومی را بیارم. چون ضربه هایی دیدم که هنوز خوب نشده و هیچ وقت پدرشوهر و خواهرشوهرمو حلال نمیکنم

ایکم یه جور بیماریه،خدا شفاش بده،نیومدنش که عالیه ولی اینکه به شوهرت بگه توام نمود نشان از بیمار بود ...

منم هیچ کس رو نداشتم مادرم تازه فوت کرده بود تو بیمارستان هم مدام زنگ میزد به شوهرم خون به دلم میکرد میگفت دختر مردمه لازم نیست تو براش دل بسوزونی

نه یکمم عوضی تشریف داره مثلا من نمیخواستم شیر خشک بدم صبح پا میشد پیش خواهرام میگفت نذاشت شیر خشک بد ...

خوب کاری کرد نذاشت شیر خشک بدی آفرین این یه کارش عالی بوده

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
اوهو این دیگه عوضی بازیه البته مقصر خودتم هستی من اگر مادرشوهرم میگفت باهاتون میام ماه عسل &nbs ...

سنم کم بود و اصلا نمیدونستم تو موقعیت های مختلف چه رفتاری بکنم،الان خیلی تغییر کردم

از آرامش و سکوتم خیلی سو استفاده شد ولی الان گرگ بارون دیده شدم😅

من پنج تا خواهرشوهر عوضی و دوتا جاری عوضی تر و یه مادرشوهر کنه داشتم داغونم کردن سر زایمان بچه اولم