2777
2789
نه حساس شدید بیخود خودتون دست دکتر ودرمان بیخود ندید اگه احیانا رنگش تغییر داشت یا بوی شدید اونموقع ...

خدا کنه😍😍😍😍

اینم بدبختی ما زنهاس همش درگیر عفونت واژن و عفونت ادراری و عفونت کوفت و...

اَه...

یه دکترم آدم روش نمیشه بره!

خدا کنه😍😍😍😍 اینم بدبختی ما زنهاس همش درگیر عفونت واژن و عفونت ادراری و عفونت کوفت و... اَه... ...

درست میگید عزیزم ولی من مطمئنم شما حساس شدید گاهی ممکنه ترشحات زیاد بشن ولی اگه رنگ وبوی خاصی نداشته باشن اشکالی نداره وجای نگرانی نیست من عفونت داشتم از سوزش جون میدادم در حالی که ترشحاتم هم کم بود

دنیا همه هیچ است و اهل دنیا همه هیچ.    ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاش جای شما بودم متاهل بودم بتونم پماد واژینال بزنم چون خیلی دوره درمانم طول کشید خیلی عذاب کشیدم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ 

من دمنوش پونه کوهی میخوردم 

خیلی تاثیر داشت روی خارشم 

سیب میخورم روزی یدوته

قرص بایوفم و لاکتوفم جفتشم خوردم 

دارو هم که دکتر فلوکنازول داده بود قرص خوراکی 

من دو ماه عقونت خیلی شدید داشتم .. اما نمیشد چیزی استفاده کنم

شما که متاهلی شیاف سیاهدانه فیتوواژکس 

شیاف لاکتوواژ 

اینا خوبن براتون

دعای برای سلامتی همه بیماران🌸
من کاش جای شما بودم متاهل بودم بتونم پماد واژینال بزنم چون خیلی دوره درمانم طول کشید خیلی عذاب کشیدم ...

این دوتا که گفتید رو نشنیدم تاحالا

از عطاری باید تهیه کنم یا داروخونه داره؟

میزان و مدت استفاده ش چقدر هس؟

این دوتا که گفتید رو نشنیدم تاحالا از عطاری باید تهیه کنم یا داروخونه داره؟ میزان و مدت استفاده ش ...

نه از داروخانه 

داروخانه ها دارن 

دکتر به من یه شوینده شستشوی واژن ضد قارچ دئودراگ داد براب شستشو عالیه ، اون شیاف فیتوواژکس و لاکتوواژ هم از داروخانه بخرین فیتوواژکس بیشتر واسه عفونته ولی لاکتوواژ برای حفظ تعادل طبیعی فلور واژنه براب جلوگیری از عفونت هم خوبه خوردنی هام دیگه همون پونه و پنیرک عالین😁 

میزان استفادش هم یه دونه دونه شیاف هست هفت تاست فکر کنم

دعای برای سلامتی همه بیماران🌸