2777
2789

سلام شبتون بخیر راه خودکشی بی درد باشه مطمعن که باز فلج ملج نشی دارین؟دور اطرافیاتون انجام داده باشن یا کلا..لطف کنید اگه میدونید بگید

نمیخوام خودکشی کنم ولی بفکرش هستم لطفا فقط راهنمایی کنین حوصله اینکه فاز نده اینا نده ندارم نمیخوامم جلب توجه کنم فقط راهشو بگین و تمام لطفا حوصله و توان اینکه از شماها هم حرف بشنوم ندارم ک بگین برای توجه...میزارهفقط میخوام بدونم همین تازه بزدلم هستم از درد میترسم ازینکه نمیرم اگه ام کاری نمیتونم کنم همین ترس باعثه و اینکه کاش انقدر بزدل نبودم تازه خودمم میدونم چ ادم ترسو و بی عرضه و احمقی هستم ک اینجا چیز گذاشتم ولی فقط بهم بگین :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی ادم بزدل عرضه خودکشیم نداره ی راه دیگ امتحان کن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

راهشو فهمیدی به منم بگو🥺

تو ام میخوای بمیری؟داری میمیری ن؟ولی نمیمیری..قلبت درد میکنه مگه ن؟:)

مدت هاست مردم ولی نمیمیرم فقط زجرم میده بخدا ک من انقدر خستم دیگه نمیتونم ولی نمیمیرم نمیمیرم 

تو ام میخوای بمیری؟داری میمیری ن؟ولی نمیمیری..قلبت درد میکنه مگه ن؟:) مدت هاست مردم ولی نمیمیرم فقط ...

دقیقا همینطوریم💔

شاید مردم

حواسم نیست!

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

عزیزم زنگ بزن ۱۴۸۰ با روانشناس ها صحبت کن  شاید خوشبختی صفحه بعد باشه کتابو نبند

تجاوز شد بهم وقتی بچه بودم فک کردم کتابی ک میگین یه برگه خوب داره خانواده روانیم از بچگی فقط فقط گفتن باید ازدواج کنی دو سال پیش بزور میخواستن شوهرم بدن گفتم ن جلو جمع انقدر تحقیرم کردن هم خانواده خودم هم اون خانواده جلو خانواده ام بهم توهین کردن وقتی رفتیم خونه داد زدم بابام تا میتونست بهم حرف زدو منو زد مامانم بی دلیل عقده هاشو رو من خالی میکنه همیشه بابام مث یه سگ منو میبینه وقتی حرفی بزنم جواب نمیده حتی یه قرون پول بهم نمیدن همه چیو برا خواهرم اماده میکنن و بابام قربون صدقش میره من هیچوقت حسادت نمیکنم خوشحالم میشم ولی اخه مگه من چیکار کردم؟چیکار کردم چیکار کردم ک حقم اینه؟واقعا چرا خدا نمیبینه؟کدوم ورق خوب؟بعد این همه اسیب دیگه واقعا چیز خوبیم هست؟دیشب بابام در حد مرگ کتکم زد مامانم دلسوزی کرد ولی خودش باز گفت کاش میمردی تو نحس بودی همین تو باعث شدی خواهرت مریض شه فقط استرس داره و این به دوران حاملگیش مربوطه به ممن مربوط نیست واقعا همه اینجا شاید فک کنن یه احمقم ک یه دعوا ساده با خانواده داشته وقتی مدرسه میرفتم بدترین قلدریا میشد و کلا مسخره میشدم و خیلی چیزای دیگه ک دیگه نمیتونم دیوونن اونا دیوونن مامانم یه مدت خوبه یه مدت منو میکشه من دیگه رنگ خوشی نمیبینم ببینمم خوشی نیست فقط وظعیت بد ندارم 💔:))

تجاوز شد بهم وقتی بچه بودم فک کردم کتابی ک میگین یه برگه خوب داره خانواده روانیم از بچگی فقط فقط گفت ...

عزیزم شاید مشکل روحی دارن تو برو دکتر صحبت کن راجب اونا و خودت ببین چی میگن شاید با دارو درست شده اگه امکانش رو نداری میتونی اول با ۱۴۸۰ تلفنی با یه روانشناس صحبت کنی ببین تشخیصش چیه و برو پیش پزشک عمومی و از اون‌ کمک بخواه شرح حالت رو کامل براش بگو کمکت میکنه 

امید وارم حالت خوب خوب شه

عزیزم شاید مشکل روحی دارن تو برو دکتر صحبت کن راجب اونا و خودت ببین چی میگن شاید با دارو درست شده اگ ...

اونا هیچوقت خوب نمیشن حیوونن :))

به هیچ عنوان پیش روانشناس نمیبرن خودشونم نمیرن و حالب اینجاست ک اجازه رفتن به دکتر خودت بریم نمیدن هر دکتریم رفتم تا بیمارستانم رفتم دکتر گفت بهشون بچتون از مشکل روحی اینطور شده ولی خوب اونا ک خودشونو مقصر نمیدونن:)

بله حتما تماس میگیرم ممنونم ازتون