2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ببخش اگه میخوای جواب بده. قبله سربازیش چیجوری  مطعن بودین یا تا حالا امتحانش کردین ببینین و ...

من قبل از اون آدم دیده بودم ولی اون متفاوت بود یجوری دوسم داشت که جای شک نمیزاشت با این که سر کار میرفت خسته بود همه جوره بهم اهمیت میداد تو همچی نظر منو میخاست و عمل می‌کرد بهش دلمو ن میشکست برام غرور نداشت مثل بقیه و خیلی چیزا،،، یه وقتاییم یه کارایی کرد یه شجاعتایی به خرج داد ک فهمیدم واقعا میخادم و پام وایساده

من قبل از اون آدم دیده بودم ولی اون متفاوت بود یجوری دوسم داشت که جای شک نمیزاشت با این که سر کار می ...

اولش چیجوری  به خانواده هاتون گفت بگیم. خودشون اومد اول با مادر یا پدرت حرف زد؟ یا به پدرت بگه من یه سال دیگه سربازیم تموم بشه بیام. اینجور داستانا برام لذت بخشه

چه رمانتیک😍 الهی   به پای هم پیر بشین. چه شجاعت هایی تاحالا کرد

فداتشم 

حالم بد بود بیمارستان بودم اومد دیدنم گفت اگه چیزی شد به من، میگم میخامت

قبل از این که خانواده ها بفهمن یکی از آشناها فهمید رفت باهاش صحبت کرد که چیزی نگه و گفت اگر چیزی شد با من تماس بگیرمیام همون لحظه اگر به درگیری هم بکشه من مقصرم نه تو جلوشون وایمیستم

اول از همه خودش اومد با بابام صحبت کرد تونست جلب کنه بابامو با همه سخت گیریاش

چون بابای من گفت اگر کسی ابراز علاقه کرد دوس دارم بیاد با خودم صحبت کنه

پیش اومد ک من گوشیم دستم نبود که مدت خودش به آب و آتیش زد... 

اولش چیجوری  به خانواده هاتون گفت بگیم. خودشون اومد اول با مادر یا پدرت حرف زد؟ یا به پدرت بگه ...

نه خب هیچکس قبول نمیکنه که دخترش اسم کس دیگه روش باشه تا سربازی تموم بشه همچی بعد از سربازی