2777
2789

🙃اول خودم از خدا میخام هرکی مشکلی داره😊

♥️هرچه زودتر برطرف بشه و حال دلش خوب باشه♥️

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

🥰🥰

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرجا هستی قلبت در ارامش باشه🤍

مرسی عزیزدلم همچنین 

خدایا پول 

Money 

เงิน

Geld

لطفاااا

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الهی آمین من خیلی محتاج دعام زندگیمون طلسم شده بچه دار نمیشم از نطر مالی ورشکست شدیم شوهرم اوصاع روح ...

درکت میکنم انشالله زود زود همه چی درس بشه

منم آرزومه مامان بشم

خدایا ظهور آقا امام زمان (عج) رو نزدیک بفرما همه رو عاقبت به خیر بگردان

🤲🤲

من آرزو می کنم اول همه به اون چیزی که میخوان و به صلاحشونه برسن 

دوم ظهور آقا امام زمان

سوم مامانم حالش خوب بشه و من بیام تاپیک بزنم و از خوب شدنش به همه خبر بدم🙂🙂🙂

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

الهی مشکل همه و مشکل من هم زود حل بشه التماس دعااااا

الهی آمین 🤲🤲