2777
2789

سلام دوستان 

من از طریق انستا با یه آقایی اشنا شدم ک ایشون بلوچ هستن

خودم کورد هستم

حالا این آقا میخوان باهم بیشتر آشنا شیم و حتی خانواده هارو درجریان بزاریم

من واقعااا عاشق بلوچ های عزیز هستم

ولی خیلی استرس دارم ک نظر خانوادم چیه و چه واکنشی میتونن داشته باشن

اینم بگم این آقا تحصیل کرده و شاغل هستن و کلا موقعیتشون خوبه 

بلوچ ها رسم های خاصی دارن ؟؟؟

نمیخوام از خودش زیاد درباره رسماشوم سوال بپرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهل رفت و آمد هستن، خیلی غیرتی ان، هرجایی برن با لباس محلی میرن، به شدت پسر دوست هستن، توی عروسی به طلا و لباس بلوچی خریدن خیلی اهمیت میدن یعنی براشون اینکه زنشون طلا داشته باشه بیشتر اهمیت داره تا اینکه خونه داشته باشن... یه رسم دیگه هم دارن مثلا فک کن شما خونتون اصفهانه یه اقوام خیلی دور شوهرت اگه بخواد بیاد اصفهان واسه موندن میاد خونه‌ی شما تاکید میکنم حتی اگه فامیل خیلی خیلی دور هم باشه

عزیزم به تجربه میگم با هم زبان وهم کفر خودت ازدواج کن

من کوردم  با جنوبی ازدواج کردم

خیلی بخاطر تفاوت فرهنگی وفاصله مکانی اذیتم

نکن خواهش می کنم 

یکساعت پیش فکر کردم در موردش گفتم نابود کردم خودمو

البته همسرم معقوله بد نیست ولی زندگی فقط همسر نیست محیط واطرافیان هم سهمی از زندگیه جدیدته

من ازنظر حجاب عادی ام باید خیلی حجابی باشم ؟؟

اونا یه چادرهای مشکی ای دارن که روی لباس بلوچی میپوشن البته چادرشون رو حالت چادرهای بندری میندازن... همین که چادری باشی کافیه زیاد رو این مسئله حساس نیستن