2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه رفتم دکتر زنان آزمایش. نوشته. برام ببینه  چیه بعد درمانی شروع کنم

اها عزیزم میشه اگه خوب شدی منم راهنمایی کنی؟

منم سالهاست مشکلارو دارم دارو خوردم دکتر رفتم اما خیلی فایده نداشت

اها عزیزم میشه اگه خوب شدی منم راهنمایی کنی؟ منم سالهاست مشکلارو دارم دارو خوردم دکتر رفتم اما خیلی ...

عزیزم من  مشکلم باشما فرق داره من پریودمم  کم شده   ممکن داروی ک من مصرف میکنم  برای مشکلیه که بدنم داره   همه ریزش موها دلیلشون یکی  نیست   اگ  دکتر من بخواد داروی بابت هورمون بدن من بده من بهت بگم    شاید شما اون مشکلو نداشتی و  بدنت ریخت بهم و  مریض  شدی و  ....  هیچوقت نسخه هیچکسو برای خودت  نگیر   خطر ناک  مثلا من تیروییدم  کم کار باشه داروشو بگم شما بخوری  برا شما اگ نرمال باشه   دارو بخوری  پرکار میشه  انوقت بیچاره میشی   دیگ  درمانم نداره   تا اخر عمرت باید دارو بخوری  یا .....  

عزیزم من  مشکلم باشما فرق داره من پریودمم  کم شده   ممکن داروی ک من مصرف میکنم   ...

میدونم عزیزم😂❤️من ک داروهاتو نمیخوام بگیرم بخورم

کلا میگم اگه نتیجه گرفتی ب منم اطلاع بده

منم در حد دو روز پریودم

تستسترون بالا

پرولاکتین بالا

هورمونام متعادل نی

چند سال پیش رژیم الکی گرفتم این شکلی شدم

فک کن از ۱۷ سالگی درگیرشم

الان ۲۲ سالمه 

موهام نابود شد نازک شده شدید میریزه

خیلییی زودم چرب میشه

فقطم از ناحیه شکم چاق میشم😐 کلا ۶۰ کیلوام با قد ۱۶۳ اما شکم دارم😐 هزار بارم دکتر رفتم همش موقته تاثیر نداره

میدونم عزیزم😂❤️من ک داروهاتو نمیخوام بگیرم بخورم کلا میگم اگه نتیجه گرفتی ب منم اطلاع بده منم در ...

منم بعد رژیم گرفتن این بلا ها سرم امد   تا اتاق عمل رفتم 😭

میدونم عزیزم😂❤️من ک داروهاتو نمیخوام بگیرم بخورم کلا میگم اگه نتیجه گرفتی ب منم اطلاع بده منم در ...

من الان یه شامپو اوه برای  موهای  چرب گرفتم  ریزشش خیلی کم شده     

عزیزم من  مشکلم باشما فرق داره من پریودمم  کم شده   ممکن داروی ک من مصرف میکنم   ...

واقعا من اگه جواب بگیرم بهت میگم    من    خیلی اذیتم    سرمم همیشه گیج میره یه حالت گیجی  دائم  دارم   یکساله  بطور  وحشتناکی  موهام میریزه   هر راهیو  رفتم  یه مدت   خوب شد و باز شروع شد الان وسط   کله ام   معلوم 😭