2777
2789

نه عزیزم 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره

ی چیزایی هوار میکشن مال چندسال پیشن

ی چیزایی مث پافر همیشه مده

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

ضایع که نیست الان همه چی تکراری شده

من پالتو دارم واسه هفت سال پیش الانم مده 

مانتو دارم پنج سال میپوشم الان همین پارچه کوتاه مد شده خوب من بلندشو میپوشم گرون تره چون پارچه بیشتر برده همون موقعشم گرون خریدم اصلا آخ نگفته

هر چی دارم همه میگن تازه خریدی از بس جنس خوبه

الان جنس خوب پیدا نمیشه

یه پالتو کت دارم از سوم راهنمایی😂😂😂😂😂😂اونقدر شیکه نگم برات

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

🙄🙄🙄🙄🙄🙁🙁🙁🙁

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
ببخشید ولی از اون تاپیکت انقد خندیدم دلم میسوزه واست  فکر کردی لباس تکراری پوشیدن‌ فقط جاریت ...

نه اینو برا خودم پرسیدم که بپوشم یانه. تکراری نه. برای چن سال پیشه

ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید