چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 عنوان فردا میخوام بی بی چک بزنم دارم از استرس میمیرم 1250 بازدید | 60 پست ترو خدا بیاین دعا کنین اولین بارم نیست تاخیر دارم ولی این دفعه نمیدونم چمه خیلی امیدوارم علائمی هم ندارم فقط دردل پریود دارم و پهلو درد و ترشح مثل آب ...به نظرتون امیدی هست؟ هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ... 1402/09/12 | 15:27 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریاجوووونی عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 1542 ان شاالله ک باردار باشی عزیزم❤️برات سوره حمد و آیه الکرسی میخونم🌹
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 منم سر هردو بارداریم علایم مثل پریود داشتم برام دعا کن باشه نمیدونم چرا این دفعه اینقدر استرس گرفتم حس میکنم یه خبرایی هست واقعا هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 انشالله ک بارداری ممنونم هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 ان شاالله ک باردار باشی عزیزم❤️برات سوره حمد و آیه الکرسی میخونم🌹 ممنون عزیز دلم هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
شاه_شطرنج544 عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 2635 برام دعا کن باشه نمیدونم چرا این دفعه اینقدر استرس گرفتم حس میکنم یه خبرایی هست واقعا& ... استرس نداشته باش انشالله همون بشه که میخوای چند روز از موعودت گذشته ؟ امروز بزنی چی ؟
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 انشاالله ک بارداری یس بخون دلت رو آروم کن چشم ممنونم دعا کن هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 چرا فردا؟امروز بزن خیال ما رو هم راحت کن 😂😂😂😂میخوام یک هفته بشه تاخیرم بعد بزنم و اینکه با ادرار صبح باشه هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
goleeeeeyas عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 2594 منم بعد از ظهر می خوام جواب آزمایش بتا رو بگیرم منم استرس دارم
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 استرس نداشته باش انشالله همون بشه که میخوای چند روز از موعودت گذشته ؟ امروز بزنی چی ؟ یک هفته گذشته میخوام با ادرار صبح باشه خیالم راحت بشه هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 منم بعد از ظهر می خوام جواب آزمایش بتا رو بگیرم منم استرس دارم بی بی زدی؟علائمت چی بوده؟ هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...