نمیدونم چ قصدی داره جلوی اونا دارم حرف میزنم یهو ی چیزی از حرفم درباره مسخره میکنه میخنده تو تاپیک ای قبلیم گفتم بعد من اون روز خیلی ناراحت شدم بهش پیام دادم گفتم نکن اینکار رو من بدم میاد اذیت میشم میگه قرار نیس همه می خانوادت نازتو بکشند تو خیلی نازک نارنجی هستی من مدلمه قصد بد ندارم ولی خب دیدم وقتی تنهاییم حرف میزنیم اینجوری نمیگه فقط توی جمعیت میگه با اینکه سه سال از من کوچکتره جلوی دیگران *این*صدام میزنه.....از جمع زده شدم دلم نمیخواهد برم مهمونی بخاطرش....چون زبون جواب دادنم ندارم تپش قلب میگیرم....حس میکنم میخواد منو کوچک کنه....😔😔😔😔😔😔😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اشتباه میکنی وقتی دو سه بار جوابشو دادی و مث خودش شدی اونوقت میدونه ک نباید اذیتت کنه.وقتی ببینه هیچی نمیگی بدتر میکنه قوی باش...منم ی مدت مث شما بودم با خودم گفتم چجوریه اون میتونه من نمیتونم منم مث خودش شدم دیگه ماستشو کرد کیسه و موش شده
خدا لعنتش کنه. باید جواب بدی. من ی جور دیگری با جاری مشکل داشتم و جواب نمیدادم. الان ۲۰ سال گذشته ولی من هنوز درگیر اون لحظات هستم. مشت مشت قرص اعصاب میخورم. اگه نمیتونی جواب بدی جایی که اون هست نرو