2777
2789
عنوان

خیلی سنگ دلید 😒

628 بازدید | 65 پست

وقتی میام نی نی سایت میبینم یه سری ها خیلی با بی رحمی باهم حرف میزنن . مثلا طرف شخصیت اونی ک تاپیک زده له می‌کنه هزار جور حرف میزنه آخرشم میگه متوجه منظورم نشدی عزیزم ...

یا عادت کردن با صاحب تاپیک مخالفت کنن و از شخص غایبی که استارتر ازش ناراحته دفاع کنند تا فقط مخالفت کرده باشند ...

یا این مثلا روشنفکرا......

چرا من دلم نمیاد جواب کسی و اینطوری بدم 

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

تو خیلی مهربونی😅❤️

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکنه تایپک افغانیا رو میگی؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

گاهی باید حرفای تکان دهنده زد واسه اونا که کسی باهاشون رو در رو صادق نیست

کسی که سقط میکنه چون پول نداره و عکس بی بی چک با ناخن کاشت شده میزاره

کسی که بخاطر مشکلاتش با همسرش یا شیطنت بچه رو میزنه

نامادری که با همسرش ازدواج کرده و راحت زندگی میکنه و از اول میدونسته بچه شوهرش هست حالا نمیتونه دوستش داشته باشه

ترجیح میدم با اینا قاطع باشم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
منم دوس ندارم دل کسی رو بشکنم یا حرف بد بزنم اما اینکه با استارتر مخالفت میکنن رو قبول ندارم بعضی وق ...

نمیخوام بگن همیشه حق با صاحب تاپیکه. منظورم با اونایی هست که مطلقا مخالفت میکنن و می‌خوان طرف و از جهت روانی آزار بدن

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

خودت میگی عادت کردیم دیگ همین دیگ 

اسی هست از خودش دفاع کنه اون شخص غایب نیست اول باید بدونیم اسی راست میگه یا ن 

ب چالش میکشیم اسیو😜

بعدم تعریف از خود نباشه از خدا چه پنهون از شمام پنهون نباشه 

گوش شیطون کر دشمن کور بگم ک گفته باشم ک بعد نیایی بگی نگفتی 

منم میخوام ک بشه اگ بشه ک مثل تو بشم عالی میشه ولی خب نمیشه نمیتونم  برا همین مثل بقیه ام😔

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
نکنه تایپک افغانیا رو میگی؟

نه اونو که اصلا باز نکردم بدم میاد از تاپیک های جنجالی