2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوشاخ که تو بارداری مشکلی نداره

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مث همه،بعد بارداری دکترم فهمید،گفت عه رحمت قلبی شکله

برامنم گف قلبیه یعنی این شاخش تااخر نرفته وفاصلش خوبه طبق حرف دکتر شما حامله شدین؟

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤

سلام

عکس رنگی رحم نشون میده رحم دوشاخ هست

من بعد از عکس رنگی متوجه شدم.ولی دوتا سقط توی هفته های ۶ و ۸ داشتم.دکتر اولم متوجه نشد و کلی هزینه رو دستم گذاشت که جنین رو بفرست آزمایش جنین شناسی

خدا به دکتر دومم خانم دکتر سهیلا عارفی سلامتی و بده که با توجه به علایم گفت رحم من دوشاخ نیست و سپتوم دارم

رحم دوشاخ مشکل خاصی برای بارداری ایجاد نمیکنه.ولی سپتوم ی دیواره وسط رحم هست که با بزرگ شدن جنین و برخوردش با اون دیواره،جنین از بین میره😔

بعد از ی دوره پریودی بعد از سقط، دکتر با عمل هیستروسکوپی ، اون دیواره رو برداشت و خدارو شکر مشکلم حل شد

قبل بارداری نمیدونستم رحمم قلبی شکله

عه خداحفظ کنه بچتو

این قلبی شکل یعنی دوشاخ نیس؟

یا شاخش کامل به اخر نرسیده؟

منکه خیلی میترسم

یه دکتررفتم خداخیرش نده بیسواد انقد ترسوند تاسونو رو دید گف یچه دارنمیشی؟سقط میکنی؟یعنی مردم

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
رحم دوشاخ مشکل خاصی برای بارداری ایجاد نمیکنه.ولی سپتوم ی دیواره وسط رحم هست که با بزرگ شدن جنین و ب ...

سپتوم چیه همون رحم دوشاخ؟

به من گف براتو شاخش کامل نیس اکثرا گلابی شکله براتو یکم اومده پایین شده قلب

اگر کسی در هعته های پایین سقط داشته باشه،ینی رحم دوشاخ نیست

ی دیواره وسط رحم هست که باید برداشته بشه

عملشم خیلی راحت بود

خود رحم دوشاخ مشکلی برای بارداری و زایمان ایجاد نمیکنه