هربار منو میبینه میگه سزارین نکنی طبیعی بهتره بچه سالم تره منم انتخابمو کردم میخوام سزارین شم ولی نمیتونم جوابشو بدم چون از کاه کوه میسازه و فکر میکنه بهش بی احترامی کردم😢شوهرم موافق سزارین بود دیگه مادرش دیشب انقد پیشمون از راحتی زایمان طبیعی گفت احساس میکنم مغز شوهرمو قشنگ شست😐
من در هر صورت سزارین میکنم ولی چجوری بگم بهشون که دیگه تکرارش نکنه آخه بدن خودمه اون چرا باید به خودش اجازه بده واسه من تعیین تکلیف کنه🤦♀️
تاییدش کن بعد برو سزارین اون قانع نمیشه مقابلش وایسی همش بیشتر سعی میکنه قانعت کنه بگو اره بعد کار خودتو کن بعدش هم گفت چرا...بگو دیگه شرایط جوری بود سزارین راحت تر بودم..حیف شد طبیعی زایمان نکردم
زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه بابا به خاطر هزینش نمیگه بچه ی من اولین نوه حساب میشه خیلی نگرانشه 🤦♀️
اگه دلسوزی میگه که حله. یکم بیشتر میتونی تحقیق کنی روش. من دوستم باردار بود رفت بیمارستان میگفت نمیزارن بیام خونه میگن دهنه رحمت فلان سانت باز شده ولی من اصن درد ندارم میخوام برم خونه. نیم ساعت بعد خیلی راحت طبیعی زایمان کرد. هیکلی هم نبودا کلا 40 کیلو بود. ولی در نهایت بدن خودته فقط خواستم بگم گارد نگیر اگه میدونی نیت بدی ندارن
نه بابا به خاطر هزینش نمیگه بچه ی من اولین نوه حساب میشه خیلی نگرانشه 🤦♀️
عزیزم اگه الان بهش بگی چه تصمیمی داری اعصاب خوردی برات درست میکنه بارداریت پر از استرس میشه بگو باشه قبول میکنم ولی کار خودت انجام بده هر چند من قبلا طبیعی بودم الانم طبیعی در نظر دارم دلیلش اینه چون اون موقع خیلی درد نکشیدم سه ساعت کلا
اگه واکنش نشون دادی بدبخت میشی ولی هیچی نگوووووو به شوهرتم بگو ما که تصمیممون رو گرفتیم مادرت خواست زایمان کنه طبیعی بزاد
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)