2777
2789

بچها تو خودتون یا اطرافیانتون دیدین یکی چند بار تلاش و ریسک کنه تو شغلش و کارش نگیره و اخر سر ک نومید شده ولی باز تلاش میکنه اخر سر موفق شه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ک اومدین تو تاپیکم،لطفا بیشترتوضیح میدین

من کار های مختلفی رو امتحان کردم و خب شکست خوردم و ضرر کردم،تا اینکه ی کار رو شروع کردم بدون اینکه تحربه اون کار رو داشته باشم،فقط چون علاقه داشتم شروع کردم،اولا خوب بود بعد ی مدت افتادم تو ضرر و اینا ولی کم نیاوردم ایندفعه قدم بزرگی برای توسعه کارم برداشتم هرچند هنوز ب سوددهی ک انتظارشو دارم نرسیدم ولی خداروشکر خوبه،راضیم چون هم علاقه دارم بهش و هم ب ی حدی سود داره

من کار های مختلفی رو امتحان کردم و خب شکست خوردم و ضرر کردم،تا اینکه ی کار رو شروع کردم بدون اینکه ت ...

خداروووو شکر که تلاشهاتون نتیجه داده قطعا روز به روز بهتر هم میشین😍

خداروووو شکر که تلاشهاتون نتیجه داده قطعا روز به روز بهتر هم میشین😍

ممنونم

اره حتما بهترمیشه،البته الان ی چالش بزرگ دارم بخاطر شریک و حساب کتاب بد همسرم 

دعا کن واسم ک بهترین حالت ممکن حل بشه

ان شاالله کار شمام بگیره حسابی

من کار های مختلفی رو امتحان کردم و خب شکست خوردم و ضرر کردم،تا اینکه ی کار رو شروع کردم بدون اینکه ت ...

همین که به چشم تجربه نگاه میکنین به مسائل،خیلی عالیه، همسر منم مث شما به چشم تجربه نگا میکنه ولی من به چشم شکست که باعث میشه نومیدتر شم

ممنونم اره حتما بهترمیشه،البته الان ی چالش بزرگ دارم بخاطر شریک و حساب کتاب بد همسرم  دعا کن ...

انشاالله این بحرانتونم میگذره،بدون شریک و مستقل میشین،تو کار لباس هستین؟

انشاالله این بحرانتونم میگذره،بدون شریک و مستقل میشین،تو کار لباس هستین؟

اینی ک ریک دارم ی چیز دیگه س،مجبور بودم ب شریک بخاطر اصرار همسرم

کلا گیر بده ب چیزی انجامش میده،الانم اشتباه حساب کرده با طرف،دیشب ک خودم حساب کردم دیدم اختلاف ۴۰ میلیونه،حالا باید ببینیم طرف پولو پس میده یا نه

اینی ک ریک دارم ی چیز دیگه س،مجبور بودم ب شریک بخاطر اصرار همسرم کلا گیر بده ب چیزی انجامش میده،الا ...

همسر منم مثدهمسر شماس،تصمیم بگیره کاری انجام بده حتما میکنه،اهل ریسک هست برعکس من که محتاطم،اون چهل ملیونم اگه برنگردوند ببینین میتونین ماههای بعدی از حسابش کم کنبن

همسر منم مثدهمسر شماس،تصمیم بگیره کاری انجام بده حتما میکنه،اهل ریسک هست برعکس من که محتاطم،اون چهل ...

باید ببینم طرف چی میگه،۴۰ تومنم پول کمی نیس ک خورد خورد پس بده،منم واسه کار دیگه م پول میخوام

از دیشب اعصابم خورده 

اینی ک ریک دارم ی چیز دیگه س،مجبور بودم ب شریک بخاطر اصرار همسرم کلا گیر بده ب چیزی انجامش میده،الا ...

شغل ازاد واقعا زحمت و ریسک داره برا همین میگم پولی که بازاریا درمیارن نوش جونشون باشه

شغل ازاد واقعا زحمت و ریسک داره برا همین میگم پولی که بازاریا درمیارن نوش جونشون باشه

اره واقعا ریسک و دردسر،من اختیار این کارو دادم ب شوهرم چون شریکمون اقاس اونم همینطوری گند میزنه تازه اگه بپرسم ناراحتم میشه،کلی ضرر کردم سر این اخلاق گندش

باید ببینم طرف چی میگه،۴۰ تومنم پول کمی نیس ک خورد خورد پس بده،منم واسه کار دیگه م پول میخوام از دی ...

مطمینم به بهترین حالت مشکلتون حل میشه،یه ابی ب صورتتون بزنین اگه امکانش هست برید پیاده روی اعصاب رو اروم میکنه،

شوهر من یهداخلاقی داره به زور ادم رووهلدمیده سمت کار،وقتی من انادگی ندارم اضطرابم بیشتر میشه،بیشتر کارارم خودش انجام میده ها ولی من واقعا حوصله چک برگشتی و دنگ فنگارو ندارم