راستش من اصلا آدم خسیسی نیستم و تا جاییکه بتونم به سایرین کمک میکنم هم من هم همسرم خدارو شکر وضع مالی نسبتا خوبی هم داریم اما من یه برادرشوهر دارم که هراز گاهی ازمون پول قرض میگیره و اگه خانومش در جریان باشه پولمون و تو اون تاریخی که گفته برمیگردونه ولی اگه خانومش ندونه دیگه به روی خودش هم نمیاره وچون وضع مالیشون خوب نیست ما هم به روی خودمون نمیاریم و البته مبالغ جزییه در حد 100تومن اما چندباری متوجه شدم که خانومش میدونه ولی وانمود میکنن خبر نداره(واسه اینکه پولو ندن و واسه خانومش بد نشه و ما بذاریم پای بدحسابی برادرشوهرم و نه خانومش!!!!) حالا امروز برادرشوهرم اومد در خونمون و 150تومن پول خواست ازمون و من همون موقع کارت یارانمونو دادم بهش و به همسرم گفته بود خانومم فعلا نمیدونه و خودم بهش میگم و پولو تا سرماه!!!برمیگردونم حالا من میخوام ظرف همین یکی دوروز به خانومش یه جوری بگم این قضیه رو چون نمیتونم ببینم اینجوری پولمونو بگیرن و به روی خودشون هم نیارن بدم میاد که در نظر خودشون با زرنگی پول بگیرن و بهمون برنگردونن به نظرتون چه جوری به روی جاریم بیارم(مطمینم که خبرداره ولی جلوی ما وانمود میکنه نمیدونه)؟؟؟