2777
2789
راستش من اصلا آدم خسیسی نیستم و تا جاییکه بتونم به سایرین کمک میکنم هم من هم همسرم خدارو شکر وضع مالی نسبتا خوبی هم داریم اما من یه برادرشوهر دارم که هراز گاهی ازمون پول قرض میگیره و اگه خانومش در جریان باشه پولمون و تو اون تاریخی که گفته برمیگردونه ولی اگه خانومش ندونه دیگه به روی خودش هم نمیاره وچون وضع مالیشون خوب نیست ما هم به روی خودمون نمیاریم و البته مبالغ جزییه در حد 100تومن اما چندباری متوجه شدم که خانومش میدونه ولی وانمود میکنن خبر نداره(واسه اینکه پولو ندن و واسه خانومش بد نشه و ما بذاریم پای بدحسابی برادرشوهرم و نه خانومش!!!!) حالا امروز برادرشوهرم اومد در خونمون و 150تومن پول خواست ازمون و من همون موقع کارت یارانمونو دادم بهش و به همسرم گفته بود خانومم فعلا نمیدونه و خودم بهش میگم و پولو تا سرماه!!!برمیگردونم حالا من میخوام ظرف همین یکی دوروز به خانومش یه جوری بگم این قضیه رو چون نمیتونم ببینم اینجوری پولمونو بگیرن و به روی خودشون هم نیارن بدم میاد که در نظر خودشون با زرنگی پول بگیرن و بهمون برنگردونن به نظرتون چه جوری به روی جاریم بیارم(مطمینم که خبرداره ولی جلوی ما وانمود میکنه نمیدونه)؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو.. شخصیتش خرد میشه. فکر نکنم به خاطر زرنگی باشه.. ندارن و حتما احتیاج دارن. ادم به خاطر زرنگی فکر نکنم شخصیتشو خورد کنه و بیاد دم در برادرش از زن برادرش پول قرض کنه. حتما شدید احتیاج داره. اگه این پولا براتون چیزی نیست به روش نیار اگه داشته باشه برمیگردونه
یاندی جانیم هیجر ایله وصل رخ یار ایسترم/ دردمند فیرقتم درمان دیدار ایسترم
Marmar برادرهمسرم متاسفانه معتاده و حلال و حروم واسش مهم نیست متاسفانه حتی چندسال قبل طلاهامو از خونم برداشت و من نتونستم ثابت کنم اون موقع توی یه ساختمون بودیم مساله اینه که حتی اگه داشته باشه هم نمیده پولو و من واقعا ناراحتم که به نظر خودشون با زرنگی پولو برنمیگردونن
چرا به ادم معتاد این جوری کمک میکنید؟ بذارین جایی ترک کنه.....من بودم کمک نمیکردم مگر واقعا خرج زندگیش میشد.. بهمسرش بگین تو اگر خواستی میدیم ولی چون شوهرت میبره خرج اعتیاد دیگه بهش نمیدیم
بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.