2777
2789
عنوان

احساس درد در سینه

120 بازدید | 5 پست

سلام خانوما....دوستان من چند مدته سینه راستم قسمت زیرش یهو انگار تیر میکشه و یه حس سنگینی دارم....شبیه اوایل بارداری یا مثلا قبل پریودی

خواستم ببینم کسی تجربه داره؟مثلا دو روز اینطوره بعد خوب میسه هفته بعد دوباره اینطور میشه.....فقط این ماه اینطور شدم

باید بری دکتر زنان معاینه کنه

یا برو زیر دوش یکم خم شو اروم از زیر بغل دست بکش تا نوک

همه قسمتارو

ولی معمولا برای بهم ریختگی هورموناست نگران نباش

یه حالت گر گرفتگی هم داره

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
باید بری دکتر زنان معاینه کنه یا برو زیر دوش یکم خم شو اروم از زیر بغل دست بکش تا نوک همه قسم ...

کردم اینکارو چیزی احساس نکردم....کلا یه حس خاصی داره و فقط هم سینه راستم اینجوریه....با لمس چیزی میتوجه نمیشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کردم اینکارو چیزی احساس نکردم....کلا یه حس خاصی داره و فقط هم سینه راستم اینجوریه....با لمس چیزی میت ...

برای اینکه خیالت راحت بشه برو‌ دکتر زنان تا سونو سینه برات بنویسه 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
برای اینکه خیالت راحت بشه برو‌ دکتر زنان تا سونو سینه برات بنویسه 

بله درسته باید برم....کلا از دکتر و این چیزا میترسم و حدالامکان دکتر نمیرم😀ولی این دیگه مهمه واقعا

مرسی که وقت گذاشتی دوست خوبم😘

بله درسته باید برم....کلا از دکتر و این چیزا میترسم و حدالامکان دکتر نمیرم😀ولی این دیگه مهمه واقعا ...

خواهش میکنم عزیز🌹