2777
2789
عزیزم اینا افیردگیه بعد زایمانته به مرور حال دلت خوب میشه انشا الله خدا دوباره برات جبران میکنه خیلی ...

دقیقا منم تو ذهنم همین اومد 

بچه  به دنیا میومد  یه اتفاقی بعدا براش میوفتاد 

تو باید شکر گزار خدا باشی  نذاشته داغ بزرگ بیاد رو دلت 

بگو خدایا راضی ام به رضای تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارزش زن قدرت زد تایین میکنه مرده همه ناراحت میشن ولی الان تو خودت انداختی کاری از دستت بر میاد خیر باید بلند شی از اول شروع کنی دوباره باردار شو به خودت برس محکم باش نمیتونی باهاش کنار بیایی برو مشاوره 

شاید شوهرت نداره من کار میکنم خیلی وضعیت مالی بد همه مینالن 

والا شوهر من منو بیرون نمیبره مسافراتاشم همش یا با خانواده من یا خودش من 10سال باهاشم تا حالا 2تایی مسافرت نرفتیم به من خرجی ام نامیده خودم کار میکنم منم مثل تو نمیتونم برگردم خونه پدرم 

ما کسی نداریم فقط خودمون داریم اگر قرار باشه خودمونیم از دست بدیم ناامید میشم 

زندگی جای قشنگی نیست 
نه فقط دعا کن بمیرم

انقدر ضعیف نباش باید بلندشی و  بعدشم به نظرم خدا اون بچه رو دوست داشته که نذاشته بیاد تو این دنیای کثیف شماخودت اگه بچه بودی و خدا مانع به دنیا اومدنت تو ایمن دنیای لعنتی میشد خوشحال نمبیشدی 

استارتر هممون یه روزی تو یه جای بهتر با اونایی که دوستشون داشتیم ملاقات میکنیم ،واسه دلت صبر و ارامش میخوام از خدا

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋