2777
2789
عنوان

کیا با موهای سفیدشون کنار اومدن

261 بازدید | 14 پست

موهام ارثی زود سفید شد و باید هر ماه دوبار رنگ میکردم و الان یساله که رنگ نکردم و پذیرفتم ک موهام همینه🙁

💚🌿االهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💚🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا الان که ۳۹ سالمه نه رنگ نه مش  تا حالا نزدم

موهای سفیدمم خیلی دوس دارم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

وا منم تازه موهام داره سفید میشه اصلا نمیتونم کنار بیام .هم سنای من یه دونه موی سفیدم ندارن.

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
میگم موهاتون تو چ مدت سفید شد؟ من خیلی میترسم ۱۴ سالمه یدونه از موهام سفید شده امکان داره تا چن س ...

حداقل یدونه توسر همه فکر کنم هست مال منم بود

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
چن سالته؟ رنگ کردن خراب میکنه موهای سفیدی ک مشخص هستن رو کوتاه کن منم تا این سن رنگ نکردم 

۳۵ 

تقریبا دیگه جلوی موهام کاملا داره سفید میشه نمیشه کوتاه کنم 

میگم موهاتون تو چ مدت سفید شد؟ من خیلی میترسم ۱۴ سالمه یدونه از موهام سفید شده امکان داره تا چن س ...

من ۱۴اصلا موی سفید نداشتم از ۲۷,۸ شروع شد الان دیگ کاملا سفیده

۳۵  تقریبا دیگه جلوی موهام کاملا داره سفید میشه نمیشه کوتاه کنم

دیگه از ۲۸ ب بعد عادیه در میاد منم۳۲سالمه این دو سال خیلی زیادتر شده ولی قسمتای پیشونیم و فرق سرم ک مشخصه رو کوتاه میکنم