2821
2789
عنوان

گاه گاهی که دلم میگیرد

148 بازدید | 12 پست

به خودم می‌گویم؛

در دیاری که پر از دیوار است

به کجا باید رفت؟

به که باید پیوست؟

به که باید دل بست؟

حس تنهای درونم می‌گفت؛

بشکن دیواری که درونت داری!          

چه سوالی داری؟

تو خدا را داری

و خدا اول و آخر با توست...

و خداوند عشق است...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام حالتون خوبه ،ان شاا... هرچه زودتر بهتر بشید اون تاپیک استارتر قفل کر متاسفانه نشد جواب سوالتون رو بدم

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)   

غذاهای پختنی  بیشتز درست کن تو این دوران مثل آبگوشت و... ک مواد رو بریزی تو قابلمه و بذاری خودش آماده بشه 

از قبل از سیکل ماهانه ات  همبرگر خونگی کتلت خونگی و یا خورش درست کن بذار فریزر

کوکو سبزی هم گزینه خوبیه  ساندویچ های مرغ پخته شده و کالباس خونگی هم بخری ساده و بی دردسر هستن

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)   
سلام عزیزم درمورد چی بود غذا؟

بله

غذاهای پختنی  بیشتز درست کن تو این دوران مثل آبگوشت و... ک مواد رو بریزی تو قابلمه و بذاری خودش ...

مرسی عزیرم

پیشنهاد خوبیه..

انقد حالم بده تواین دو۳روزه..دلم میسوزه براشون..

فردا ابگوشت میزارم😊

مرسی عزیرم پیشنهاد خوبیه.. انقد حالم بده تواین دو۳روزه..دلم میسوزه براشون.. فردا ابگوشت میزارم😊

عزیزم ان شاا... هرچه زودتر حالت بهتر بشه  

سلام گلم خوبی. میگم شما دزفولی هستی یا بختیاری؟

سلام ممنون ،دزفولی هستم گلم