2777
2789
عنوان

اسم هاپو

646 بازدید | 12 پست

همسرم برخلاف خواسته من هاپو اورده برا بچه ها.  یه هفتس اسم نداره.  ب توافق نمیرسن.  ی نظر بدید❤

تعداد رای : 17
نظرسنجی
موکا
8
47%
کایلا
6
35%
ٱدی
3
17%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیووون های بیچاره چه گیری افتادن از دست ما آدمها به خاطر مد اونا رو هم اسیر خودمون کردیم 

نخیر عزیزم.  زود قضاوت نکن.  اصلااا بحث مد نیست.  اینا مامانشون دنیاشون اورد بعد دو هفته مرد.  پنج تا بودن ما هرکدوم یکیو برداشتیم ک توله هاش نمیرن.  نمیوردیم میمردن.  از وقتی اوردیمم کلی هزینه کردیم.  شیر خشک قوطی۱۶۰ پد بسته ۹۰ ک یه هفته برمیداره.  پارکش و لوازمش ۳تومن شده.  ما کمکش کردیم و کلی من تایم گذاشتم یه هفتس نخوابیدم برا شیرش نصف شب بیدار میشم....  مدامم باید دامپزشک بره یا واکسن بخوره. 

نخیر عزیزم.  زود قضاوت نکن.  اصلااا بحث مد نیست.  اینا مامانشون دنیاشون اورد بعد دو ه ...

عزیزم من منظورم لزوما شما نبودی کلا نگه داری حیوانات تو خونه اونا رو بی دست و پا می کنه وبمرور از طبیعت و توانایی های ذاتی شون فاصله میگیرن دیدم که میگم

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!

مثلا یکی از دوستان من یه مدت از یه گربه نگه داری می کرد بعد این گربه اینقدر ترسو و بی دست و پاشده بود و از فضای بیرون می ترسید که دوستم یه بار برده بودش دکتر به خاطر سرماخوردگیش  از ترس سر و صدای بیرون ترسیدپرید بیرون و فرار کرد دوستم دیگه نتونست پیداش کنه

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!
نخیر عزیزم. زود قضاوت نکن. اصلااا بحث مد نیست. اینا مامانشون دنیاشون اورد بعد دو هفته مرد. پنج ت ...

عزیزم چرا تاپیک رو قفل کردی میدونم شاید باعث ناراحتیت بشه ولی کاش تاپیک نمی ترکید نخوندم اصلا

خیلی اذیتم کردن کاربرا .

واقعا درکت میکنم درسته کاربرای اینجا متاسفانه بعضی هاشون عقده ای ان و میان سایت برای دعوا

حالا خوبه هم ترکید چون دیگه اذیتت نمیکنن چند روز بعد که تاپیکت از پربازدید بیرون اومد میتونی به نی نی یار بگی بازش کنه دوباره چون من نخونم حالا نمیدونم اگه میخوای میتونی بهش بگی خودتم تاپیک برات میمونه اگه کاربری جواب درست و خوب داده باشی میخونی تاپیک رو