2777
2789
عنوان

میکاپ یا شنیون

627 بازدید | 9 پست

میخوام کلی هزینه کنم و تهران یه جای خوب برم اموزش ببینم حالا نمیدونم برای میکاپ برم یا شنیون.  به هردو علاقه دارم اما به شنیون بیشتر،  از طرفی میگن کار میکاپ شلوغ تر و پر مشتری تره. 

به نظرتون کدومو برم.  مامانم میگ امسال میکاپ برو یال بعد شنیون.  خیلیا میگن فقط یکیشو برو تا موفق بشی.  ممنون میشم راهنماییم کنید خوشگلا🌹

میکاپ بیشتر مشتری داری، پس اول میکاپ رو یاد بگیر بعد میتونی شنیون هم یاد بگیری

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

بنظر منم تمرکزت رو یکی باشه 

شنیون راحتره

میکاپ نه

شنیون وسایل زیاد نمیخواد نهایتا با چندتا وسیله سروکار داری

برای میکاپ باید کلی لوازم ارایش خوب و برند بگیری برای انواع پوست ها و قشنگ ۲۰۰ ۳۰۰ تومن باید لوازم ارایش بخری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر منم تمرکزت رو یکی باشه  شنیون راحتره میکاپ نه شنیون وسایل زیاد نمیخواد نهایتا با چندتا ...

۲۰۰ ۳۰۰ مبلیون😲

مگه میخواد مغازه لوازم آرایشی بزنه 

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

همه ی سالن ها برای داشتن یک شینیون کار حرفه ای سر و دست میشکنن ولی میکاپ کار حتی حرفه ای تا دلت بخواد هست. اگر علاقه بیشتری به شینیون داری و واقعا میتونی در حد خیلی بالا حرفه ای بشی برو شینیون یاد بگیر

بمن گفتن برا شروع ۳۰ میلیون لوازم میخوای 

آره عزیزم هنوز با کمتر از این هم میتونی شروع کنی نباز نیس اولش انقد هزینه کنی، شاید اصلا خوشت نیومد از این کار یا نتونستی به هر دلیلی ادامه بدی

۲۰۰ ۳۰۰ مبلیون😲 مگه میخواد مغازه لوازم آرایشی بزنه 

عزیزم بخوام بنویسم یه کتاب میشه 

اگه بخواد ارایش معمولی انجام بده ک پایین ۵۰میلیون

ولی ارایش مراحل امادا سازی پوست داره که خودش کلی لوازم میخواد

بعد ترکیب کرمپودر 

استفاده از پرایمر برای موست و چشم

انواع پمیدها و مدادها 

پلت رنگدانه

پلت سایه 

پلت رژ

و صدتا چیزدیگه

از اینا باید هرکدوم دوسه تا داشته باشه که تنوع کارشم بره بالا 

و اگه بخواد از برند های خوب مثل شارلوت اناستازیا و استی لادر لانکوم دیور و گرلن و تارت و نارس  استفاده کنه قطعا هزینه بیشتریم میخواد

ولی بخواد بامحصولاتی متوسط مثل رولوشن و میبلین و لوریل  ... کارشو راه بندازه ۴۰ ۵۰تومن کافیه ولی اینا برای میکاپهای معمولی و روزانه به کار میرن و اصلا مناسب میکاپ حرفه ای نیست