2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینقدر پیانو دوست دارم ولی نه سازش رو دارم نه کلاس رفتم به نظرت نت خوانی سخته؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دیوان دسته بلند سه سال رفتم،بعد شکست بزرگ عشقی که خوردم ازدواج که کردم فروختمش

وای چطور دلت اومددددد ولش کنی من با شکست عشقی ک خوردم عاشق ساز شدم

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

من اینقدر پیانو دوست دارم ولی نه سازش رو دارم نه کلاس رفتم به نظرت نت خوانی سخته؟

نوت خوانی خیلی آسونه اگ پولش نداری پیانو رولی بخر هم ارزونه هم جابه جایش راحته

به نظرتون واسه دختر۸،۹ساله چه سازی خوبه؟ دخترم خودش پیانو دوست داره

سازی ک به رشد بدنش اسیب نزنه و سنگین نباشه برای هیکلش. پیانو براش ساز خوبیه 

نوت خوانی خیلی آسونه اگ پولش نداری پیانو رولی بخر هم ارزونه هم جابه جایش راحته

میترسم بخرم همت نکنم یاد بگیریم خیلی پشتکار ندارم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وای چطور دلت اومددددد ولش کنی من با شکست عشقی ک خوردم عاشق ساز شدم

اخه عشق اولم مال بچیام برگشت بهم،ی جورایی احاس خیانت میکردم چون ساز که میزدم همش با یاد اون رفته میزدم

هرچه دادم به اوحلالش باد

چندسال پیش یکسال کلاس ویولن رفتم دوتا هم ساز حرفه ای داشتم یدونه جوزف گوارنری و یکی هم مارتینز ک دزد برد و دیگه کلاس هم نرفتم💔 الانم یدونه ویولن هافنر دارم منتها دیگه میخوام دخترمو بفرستم ،و اینکه پدرمم استاد کمانچه هست 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام