2777
2789
عنوان

توروخدا هرکی قبل پریود حالش بد میشه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 9219 بازدید | 26 پست
وای آره...بخدا من که دعا میکنم یائسه بشم .خسته شدم

تو یائسگی چون هورمون های زنانگی مثل پروژسترون و استروژن دیگه ترشح نمیشن پوست کم کم پیر میشه و خاصیت کشسانی قبل رو نداره

کلسیم جذب نمیشه. تعرق زیاد و ناگهانی میشه. 

ناجوره خیلی

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها نیستی منم اینحوریم میفهمم چی میگی🤦😓

عزیزم یعنی شما هم آنقدر طولانی درگیری ؟ 

بخدا از زندگی بیزار شدم حتی تو‌ اون چند روز کارهای شخصیم هم نمیتونم انجام بدم عین مریض نیاز به مراقبت دارم 

عزیزم یعنی شما هم آنقدر طولانی درگیری ؟  بخدا از زندگی بیزار شدم حتی تو‌ اون چند روز کارهای شخ ...

اره دقیقا 

چند روز قبل شروع میشه علائم مثل حالت تهوع، اضطراب،اعصبانیت کلا حالت افسردگی پیدا میکنم پریودم ک شروع میشه فقط جدا از درد بدی که دارم فقط دوست دارم گریه کنم خیلی زودرنج حساسم میشم خیلی 

این داستان هرماه منه 😥

سونو‌ رفتم گفت مشکلی نداری  چرا اعصاب و روان ؟

سلام عزیزم من بعدکرونام ۶ماهه اینطوری شدم درست مثل تویه هفته مونده پریودبشم تایه هفته بعدپریودیم خیلی بده شماالان بهترشدین؟؟؟؟؟

سلام عزیزم من بعدکرونام ۶ماهه اینطوری شدم درست مثل تویه هفته مونده پریودبشم تایه هفته بعدپریودیم خیل ...

سلام عزیزم من الان ‌پیامتو دیدم 

من رفتم دکتر بهم یه سری دارو داده دارم میخورم ، قرص ب ۱ و ب ۶ داده با فلوکستین 

چون استرسم خیلی بالا بود ، حالا این ماه باید ببینم چه اثری داشته اگه موثر بود میگم‌

سلام عزیزم من الان ‌پیامتو دیدم من رفتم دکتر بهم یه سری دارو داده دارم میخورم ، قرص ب ۱ و ب ۶ داده ب ...

سلام عزیزم من حدود ۶ ماه پیش کرونای شدید گرفتم الان سه ماهه یه هفته قبل از پریود بدنم سنگین میشه خستگی و ضعف شدیییید دارم که حالت غش بهم دست میده. تپش قلب گوارشم به هم میریزه حالت تهوع میگیرم. گزگز و بیحسی و مورمور دست و پا. آروغ و نفخ زیاد با اینکه اصلا غذاهای نفاخ نمی‌خورم. قلب و معده چک شده. اکو تست ورزش سالم بوده. ام ار آی سر گردن نخاع همه سال بوده. ولی خیییلی حالم بد میشه جوری که اصلا جرات تنها بودن ندارم. از یه هفته قبل از پریود تا روز هفتم هشتم پریود این حالتهام شدیده اون دو هفته دیگه هم هست خفیفتره.آزمایشام هم اوکیه فقط ب۱۲ و ویتامین دی یه کم پایینه و میکروب معده نشون داده. شما با ب۱ و ب۶ و فلوکستین دیگه خوب شدید؟

سلام عزیزم من حدود ۶ ماه پیش کرونای شدید گرفتم الان سه ماهه یه هفته قبل از پریود بدنم سنگین میشه خست ...

سلام عزیزم ایشالا که برای همه سلامتی باشه 

عزیزم ب ۱ خیلی برام موثر بود چند ماه هیچ مشکلی نداشتم اما دوباره مشکلاتی برام تو زندگی پیش اومد استرسم زیاد شد و اون حالت ها بهم دست میده اما خیلی خیلی بهتر شدم البته یه مولتی ویتامین هم دکتر اعصاب بهم داد اونم خیلی خوبه اسمش هست 

اوپتی وومن 

دکتر من گفت کرونا احتمالا به سیستم عصبیت آسیب زده 

حتما قندتو اندازه بگیر موقع پریود احتمالا افت قند پیدا می‌کنی 

سلام عزیزم ایشالا که برای همه سلامتی باشه عزیزم ب ۱ خیلی برام موثر بود چند ماه هیچ مشکلی نداشتم اما ...

سلام عزیزم.ب یک رو چه موقع مصرف کردی و تا چند روز؟؟ ب ۶ موثری نبود؟؟

اره دقیقا چند روز قبل شروع میشه علائم مثل حالت تهوع، اضطراب،اعصبانیت کلا حالت افسردگی پیدا میکنم پری ...

وای منم الان درگیر همین حالت هام منم اضطرابی هستم ، تازه ای بی اس هم دارم که به خاطرش شقاقم گرفتم ، یعنی دیگه دیوونه شدم از این حالتها