نسلیهانم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 340 عنوان برای ابرو بلید خوب یا هاشور چه فرقی دارن 59 بازدید | 8 پست من اصلامو ابرو ندارم تتو قبلا زدم الان می خوام مدل مو ی ابرو بزنم کدوم بهتره هاشور یا بلید که موی ابرو دیده بشه 1402/09/12 | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیس0کیس عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7338 هاشور عمقی و با دستگاس تار موهاش ضخیم تره و ماندگاری بالاتری دارهبلید تارموهای ظریف تر و مشابه موی ابرو ماندگاریش کمتره و سطحیه با قلم و تیغ مخصوصشه میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
نسلیهانم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 340 هاشور عمقی و با دستگاس تار موهاش ضخیم تره و ماندگاری بالاتری داره بلید تارموهای ظریف تر و مشابه موی ... پس هاشور بهتره می تونم توخالی بزنم ولی ضخیم مدل موی ابرو دیده بشه حالا تتو ی ابروی من قهوه ای چه رنگی می زنه
نسلیهانم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 340 پس هاشور بهتره می تونم توخالی بزنم ولی ضخیم مدل موی ابرو دیده بشه حالا تتو ی ابروی من قهوه ای چه رنگ ... باید تتوی قبلی مو ریمو کنم
کیس0کیس عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7338 پس هاشور بهتره می تونم توخالی بزنم ولی ضخیم مدل موی ابرو دیده بشه حالا تتو ی ابروی من قهوه ای چه رنگ ... باید ببینی چقدر از تتوی قبلی مونده نیازه ریمو بشه ک زمینه رنگ نداشته باشه یا ن و روی همونم میشهتو خالی چ مدلیه؟دوتاشونم کپ همن فقط بااین تفاوتایی ک گفتم تار موهای هاشور ضخیم تره برا همین بنظرم بلید یا فیبروز طبیعی تره انگار ابروهای خودته میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
نسلیهانم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 340 باید ببینی چقدر از تتوی قبلی مونده نیازه ریمو بشه ک زمینه رنگ نداشته باشه یا ن و روی همونم میشه تو ... هاشور کار خوب تهران سراغ دارید
کیس0کیس عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7338 هاشور کار خوب تهران سراغ دارید من تهران نیستم متاسفانه کسیو اونجا نمیشناسم❤️ میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
نسلیهانم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 340 من تهران نیستم متاسفانه کسیو اونجا نمیشناسم❤️ ممنون
کیس0کیس عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7338 ممنون خواهش میکنم میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی