2777
2789
عنوان

حس ششمی لطفنه لطفا بیااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 328 پست
حس ششم مثل کار میدیوم ها است و برای برخی شاید مسخره باه ولی واقعا واقعیت  .....

خواهش میکنم جوابمو بده بهت خیلی احتیاج دارم 

رشته ای که در دانشگاه دارم تحصیل میکنم خوبه ؟ آینده ای داره؟ موفقیت دارم ؟

شهرکی بهم حس داره؟یا آینده ای باهاش دارم ؟  لطفا هرچیزی درمورد خودم یا آیندم حس می‌کنی بگو 

@ad1486    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم بدون که قبول میشی چون از کائنات هم حس خوبی دریافت کردم و به نیتتت فا ل انجام دادم خوب در اومد&nb ...

سلام عزیزم ممنون میشم از منم جواب بدی دستت درد نکنه 

علیرضا دوسم داره؟کی میاد خاستگاریم؟شهریور جلسه معارفه بود اوایل ابانم اومدن تحقیقات کی میان؟؟ 

با اون دختره زهرا حرف میزنه هنوزم ؟ احساس خوبی بهش ندارم و بدم میاد از دختره ازدواج کنیم میره برای خودش کلا دختره؟؟؟ 

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
اره خب همون حدسی وگرنه هیچکس نمیتونه پیش بینی یا .. کنه که  نه منظورم شما نبودید کلی خودمو گفت ...

منو میگی لطفا 

شاغل میشم؟ چه شغلی 

کی ازدواج میکنم ؟ چجوری آشنا میشیم 

در مورد خودم چیزی حس می‌کنی؟؟؟   

جواب سوالاتتون رو از ساعت ۱۷ میدم چون طول میکشه تا هیپنوتیزم کنم  راستی کسی فا ل هم میخواد به ...

عزیزم کی ازدواج میکنم حسش بهم چیه 

راجب ازدواجم فا ل نگاه کنید مرسی 🙃

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
اسی یه سوال بپرسم ارشد سخته ؟ از کی باید شروع کنی به خوندن  کسی که نرم اول باشه توصیه ای داری ...

نه ارشد نسبت به کنکور خیلی راحتتره

معدل هم بیست درصد تاثیر مثبت داره ولی معدلتم خوب نباشع زیاد مهم نیست

درسای دانشگاهتو خوب یاد بگیر بنظرم از سال سومتم بشین واسه ارشد کم کم شروع کنم

من خودم ترم بعدی تموم میکنم اما اشتباهم این بود که از پارسال ننشستم بخونم تو هم بنظرم از یکسال قبلش بشین بخون 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

نه ارشد نسبت به کنکور خیلی راحتتره معدل هم بیست درصد تاثیر مثبت داره ولی معدلتم خوب نباشع زیاد مهم ...

اسی مطمئن شدم حالا که تو قطعا به یک کار نهاد رسمی - دولتی میرسی حداقل تا دو ماه آتی

عزیزم کی ازدواج میکنم حسش بهم چیه  راجب ازدواجم فا ل نگاه کنید مرسی 🙃

دوسترن یه توضیحی بدم فا ل های این شکلی از جانب شما و نیت برای شما 

ولی الان انرژی کائنات کم هستش 

با طلوع آفتاب زیاد میشه اگر قمر در عقرب هم نباشه