2777
2789

سلام دوستان 

من ۴ جلسه با این دستگاه لیزر رفتم ولی چون تماس پوستی مستقیم داره و قبل و اتمام شروع کار استریل میشه سر دستگاه ولی باز میترسم نمیخوام برم

سلفون نمیذاشتن

سری جداگونه نداشت

فقط اسپری ضدعفونی میکردن

تو ۴ جلسه هم کلی نتیجه گرفتم

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم همین دستگاهه ولی اپراتور گف واسه خودت سری مخصوص بخر 

بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔

من صحبت یه متخصص زنان گوش کردم میگف حتی اگه سلفونم بذارن مطمئن نیس فقط کاندوم مطمینه ک نمیذارن پس ...

چی منتقل میشه؟

بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔

زگیل تناسلی تبخال تناسلی از ترشحات واژن ممکنه ایدز حتی

😱😱

من سری جداگونه دارم  واسه خودم بازم ممکنه ؟

😱😱 من سری جداگونه دارم  واسه خودم بازم ممکنه ؟

نه دیگه کلی این چند روز مطلب خوندم 

عزیزم دستگاهی که سری جداگونه داره همین عکس دومه که فرستادم؟؟؟کندولا؟؟؟

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
نه دیگه کلی این چند روز مطلب خوندم  عزیزم دستگاهی که سری جداگونه داره همین عکس دومه که فرستادم ...

آره آره همینه