2777
2789
عنوان

دوست داری شبا بغل کی بخوابی ؟؟

1575 بازدید | 94 پست

خودم ب شخصه علاوه بر همسرم که بحثش جداست

جدیدا مادرم ...

چقدر دلم برای مامانم تنگ میشه روزی هزار بار ب فکرشم ک الان تو خونه تنهایی چیکار میکنه :(

دوست دارم هر روز ببینمش

هر شب بغلش بخوابم

کاراش انجام بدم

و فقط خوشحالیش ببینم 

ولی متاسفانه اونقدر کار دارم که هفته ای یکی دو بار بیشتر نمیبینمش 

شما چی ؟؟

‏" در قلبم آرزویی‌ست . . .و خدایا تو اجابت کننده‌یِ حاجاتی "

قطعا مادر و پدرم 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانمم‌...‌

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

عیچکی اصلا نمیتونم تحمل کنم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

کنار عمم 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
آخی اینو گفتی دیگه اصلا دوست ندارم ازدواج کنم

بخدا جدی گفتم اصلا انگار ادم بعد از ازدواج تازه دلش هوس خونه ی پدری رو میکنه دوست دارم صبح تا شب فقط اونجا کنار خانوادش باشه و بیشتر براشون وقت بزاره :) قدر این روزاتو بدون دوست من

‏" در قلبم آرزویی‌ست . . .و خدایا تو اجابت کننده‌یِ حاجاتی "

.......‌‌🤪😍

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود

تازه زایمان کردم سزارین ... نتونستم هنوز درست حسابی دخترمو بغل کنم ، دوست دارم بعد ده روز ک تنها شدیم و خودم راه بردمش ، بغلش کنم بخوابم ببینم چ حسیه. الان اون بغل مادرشوهرم خوابیده . قبلا هم دوست داشتم بالشت بغل کنم بخوابم .